MVW Complete Formulation multivitamini - okus pomaranča, 60 kapsul

<strong>Za dietetično uravnavanje cistične fibroze in drugih gastrointestinalnih bolezni, pri katerih je ovirana absorpcija vitaminov, topnih v maščobah.</strong> Za dietetično uravnavanje cistične fibroze in drugih gastrointestinalnih bolezni, pri katerih je ovirana absorpcija vitaminov, topnih v maščobah.
14033 14033
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Živilo za posebne prehranske namene v obliki žvečjivih tablet.

Za dietetično uravnavanje cistične fibroze in drugih gastrointestinalnih bolezni, pri katerih je ovirana absorpcija vitaminov, topnih v maščobah.

Priporočeno odmerjanje MVW Complete Formulation

- otroci, stari od 4 do 14 let: 1 žvečilna tableta na dan
- starejši od 9 let: 1 žvečilna tableta dvakrat na dan oziroma po navodilih zdravnika

Najbolje je, če kapsulo vzamete hkrati z obrokom in dopolnili z encimi trebušne slinavke.

MVW Complete Formulation multivitamini so posebej oblikovani za zadovoljevanje potreb posameznikov, ki imajo težave z absorbcijo maščob in v maščobi topnih vitaminov, kot je to problem pri bolezni cistična fibroza.

MVW Complete Formulation multivitamini zagotavlja v maščobi topne vitamine A, D, E in K in vitamin B, vitamin C, folna kislina, in cink. Izdelek vsebuje antioksidante, beta-karoten, askorbinsko kislino, alfa-tokoferol in cink.

MVW Complete Formulation multivitamini so bili zasnovani za izpolnjevanje vsakodnevnih potreb po vitaminih v skladu s priporočili.

Varnost živila MVW Complete Formulation

MVW Complete Formulation so varnostno zapečateno živilo za vašo zaščito. Če je varnostni pečat poškodovan ali manjka izdelka ne uporabljajte in se obrnite na proizvajalca.

Hraniti izven dosega otrok. Bodite previdni pri dajanju otrokom ali posameznikom, ki imajo težave s požiranjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Takšna prepletenost živčnih poti v srednjih možganih omogoča povezanost tipa, voha in okusa s čustvovanjem. Razvoj čustvovanja so torej omogočila prav »čutila na blizu« - in ga še vedno spodbujajo. Ker je voh pri človeku bolje razvit kot tip in okus, je za spodbujanje čustev še posebej pomemben in ga nikakor ne velja podcenjevati, kot to običajno počnemo z okusom in tipom. Voh je še bolj kot tip in okus vezan na doživljanje ugodja, neugodja, odpora, gnusa, strahu, vznemirjenosti. V srednjih možganih se ti dražljaji prenašajo tudi na nižje ležeče centre vegetativnega živčevja, ki je odgovorno za delovanje dihal, prebavil, srca, obtočil in drugih notranjih organov.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SPSmedical SPSmedical
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov