MVW D3000 Complete Formulation multivitamini, 60 kapsul

<strong>Za dietetično uravnavanje cistične fibroze in drugih gastrointestinalnih bolezni, pri katerih je ovirana absorpcija vitaminov, topnih v maščobah.</strong> Za dietetično uravnavanje cistične fibroze in drugih gastrointestinalnih bolezni, pri katerih je ovirana absorpcija vitaminov, topnih v maščobah.
14242 14242
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Živilo za posebne prehranske namene

Za dietetično uravnavanje cistične fibroze in drugih gastrointestinalnih bolezni, pri katerih je ovirana absorpcija vitaminov, topnih v maščobah.

Priporočeno odmerjanjeMVW D3000 Complete Formulation

- otroci, stari od 4 do 10 let: 1 mehka kapsula na dan
- starejši od 10 let: 1 mehka kapsula dvakrat na dan oziroma po navodilih zdravnika

Najbolje je, če kapsulo vzamete hkrati z obrokom in dopolnili z encimi trebušne slinavke.

MVW D3000 Complete Formulation multivitamini so posebej oblikovani za zadovoljevanje potreb posameznikov, ki imajo težave z absorbcijo maščob in v maščobi topnih vitaminov, kot je to problem pri bolezni cistična fibroza.

MVW D3000 Complete Formulation multivitamini zagotavlja v maščobi topne vitamine A, D, E in K in vitamin B, vitamin C, folna kislina, in cink. Izdelek vsebuje antioksidante, beta-karoten, askorbinsko kislino, alfa-tokoferol in cink.

MVW D3000 Complete Formulation multivitamini so bili zasnovani za izpolnjevanje vsakodnevnih potreb po vitaminih v skladu s priporočili.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Hči (14): »Morda ni ravno policist, toda vedno je malo neprijetno. Doma imamo konje in reče mi, naj grem h konjem, in ko sem že pri njih, pride v istem trenutku za mano in mi reče: Potem lahko še skidaš gnoj. Precej redko grem k svojemu konju in kadar koli grem, pride takoj za mano: Pa štalo še očisti, in ker to že vnaprej vem, raje sploh ne grem tja, kot pa da bi morala še kidati.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SPSmedical SPSmedical
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja