My Nuti soda tablete, 150 tablet

My Nuti soda tablete so narejene iz stisnjenega natrijevega bikarbonata, ki spada v skupino vsestransko uporabnih snovi. My Nuti soda tablete so narejene iz stisnjenega natrijevega bikarbonata, ki spada v skupino vsestransko uporabnih snovi.
350877 9701

Ocene in mnenja

Opis

My Nuti soda tablete so narejene iz stisnjenega natrijevega bikarbonata, ki spada v skupino vsestransko uporabnih snovi. 

Izdelek se uporablja tako v kozmetiki kot tudi kot morebitno čistilno sredstvo. Soda bikarbona je sredstvo, ki preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav, je namenjena čiščenju, ter razgrajevanju morebitnih nečistot. 

V vodi deluje zaradi svojega bazičnega delovanja kot rahla baza, zato se predvsem v živilih uporablja kot pomemben regulator kislosti. Pogosto se uporablja v pekarski industriji, in kot pomembnasnov, namenjena za rahljanje testa. 

Težave pri prehranjevanju

Težave pri prehranjevanju in težave z želodcem so zelo pogosta težava številnih ljudi. Prekomerno izločanje želodčne kisline prav kliče k nevtralizaciji le-te. Kislina je v želodcu zelo pomembna z namenom dobre prebave, prekomerno izločanje pa vodi v številne porbleme in zaplete. 

Sestavine izdelka My Nuti soda

Natrijev bikarbonat (91%),sladilo (sorbitol), sredstvo proti strjevanju: polietilenglikol (PEG 6000).

Odmerjanje tablet My Nuti soda

Odmerite po 3 do 6 tablet dnevno, po potrebi. Na enkrat zaužijte po 1-2 tableti na enkrat.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: MyNuti MyNuti
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov