MyAncestry test DNA, 1 testni set
MyAncestry test DNA, 1 testni set
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

MyAncestry test DNA, 1 testni set

Proizvajalec: Geneplanet
MyAncestry test DNA razkrije vaše poreklo, sorodnost z neandertalcem in pa tudi predispozicije za zanimive telesne ter tudi vedenjske lastnosti.
Brezplačna poštnina!
Cena: 102,96 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakadnk analiza
Namenzdravje, analiza telesa

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

MyAncestry test DNA razkrije vaše poreklo, sorodnost z neandertalcem in pa tudi predispozicije za zanimive telesne ter tudi vedenjske lastnosti.

Prednosti značilnosti testa

  • razkrivanje vašega porekla
  • neinvaziven test
  • vzorec sline
  • dva področja analiziranja

Delovanje MyAncestry testa DNA

Vsi smo se že kdaj vprašali kdo smo, kdo so naši predniki in zakaj smo v resnici takšni kot smo. S tem testom, MyAncestry test DNA, vam lahko pomagamo pri raziskovanju vaše preteklosti. Čeprav se mogoče zdi neverjetno, boste le na podlagi sline izvedeli marsikaj novega.

Ko bo potekala primerjava vaše DNA z različnimi populacijami po svetu, lahko ustvarimo oceno, katere etnične skupine prevladujejo v vašem genomu. Procentualno bomo razdelili, kam najbolj spadate. Se sliši zanimivo, kajne?

Na podlagi vašega mitohondrijskega genoma, boste lahko razkrili od kod izvirajo vaši predniki po materini strani ter kako so se selili po svetu že tisoče let, predno ste se rodili vi. Prav tako pa vam bomo razkrili, koliko neandertalske DNA nosite v svojih genih. Ugotovimo lahko tudi za katere lastnosti nosite neandertalske genetske različice.

Prav tako pa lahko s tem testom raziščete svoje genetske predispozicije za izbor lastnosti kot so odpornost na mraz, gostota las ter tudi občutljivost na bolečino. Vse to je mogoče zaradi sekvenciranja celotne DNA iz sline.

Analiziranje vašega vzorca bo potekalo skladno z vsemi ukrepi za zaščito in varnost podatkov, ki ustrezajo tako državnim kot tudi evropskim predpisom. Prav tako pa je test podprt s strani strokovnjakov iz različnih področji, tako biotehnologije, medicine, prehrane, športa, biokemije, bioinformatike in informacijske tehnologije.

Uporaba testa DNA

Od odvzema do rezultata vas loči le nekaj korakov.

Ko test prejmete na dom, skladno s priloženimi navodili odvzemite vzorec svoje sline. Tega nato varno zapakirajte in ga pošljite na naš naslov. V roku petih tednov od prejema vzorca v naš laboratorij, vas bodo na spletu čakali rezultati.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakadnk analiza
Namenzdravje, analiza telesa

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.