MyLifestyle test DNA, 1 testni set
MyLifestyle test DNA, 1 testni set
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

MyLifestyle test DNA, 1 testni set

Proizvajalec: Geneplanet
MyLifestyle test DNA vam pomaga narediti več kot 70 analiz, ki se dotikajo različnih področji vašega vsakdanjika.
Brezplačna poštnina!
Cena: 299,00 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakadnk analiza
Namenzdravje, analiza telesa

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

MyLifestyle test DNA vam pomaga narediti več kot 70 analiz, ki se dotikajo različnih področji vašega vsakdanjika.

Prednosti in lastnosti testa

  • na podlagi vzorca sline
  • sekvenciranje celotne DNA
  • 3 področja analiziranja
  • preprost odvzem

Delovanje MyLifestyle testa DNA

S pomočjo tega testa boste brez težav odkrili številne genetske predispozicije. Prav te pa so zelo pomembne za močan imunski sistem, tako od vitaminov in mineralov, do telesne aktivnosti, stresa in pa tudi spanca. DNA test bo preveril kako dobro presnavljate posamezne elemente.

Ta test vam omogoča, da odkrijete pravo dieto zase. Pri tem vam namreč lahko pomagajo vaši lastni geni, ki bodo pomembno prispevali k ugotavljanju, katera je najboljša pot za vas, da pridete do zdrave teže. Rezultati testa bodo razkrili odziv vašega telesa na nasičene in mononenasičene maščobe ter tudi ogljikove hidrate.

V drugem sklopu se lahko spoznate s svojimi genskimi nagnjeni za stres, pomanjkanje spanja. Ugotovite lahko tudi, kako lahko s posameznimi osebnostnimi lastnostmi učinkoviteje premagujete vsakodnevne izzive ter izboljšate svojo produktivnost.

Test vam bo med drugim pomagal, da raziščete katera telesna aktivnost je primerna preferencam vašega telesa. Tako bo doseganje ciljev lažje in tudi vaše počutje bo boljše. Preverila se bo vaša predispozicija za eksplozivnost kot tudi za vzdržljivost.

Analiziranje vašega vzorca je zaupano strokovnim postopkom. V ekipi namreč deluje veliko strokovnjakov, ki prihajajo iz različnih področjih, kot so biotehnologija, medicina, prehrana, šport, biokemija, bioinformatika in informacijske tehnologije.

Za razliko od podobnih testov na tržišču, vam MyLifestyle DNA test omogoča sekvenciranje celotne DNA posameznika. S tem se omogoči, da na podlagi zgolj enega vzorca sline, pridobite več različnih analiz in spoznanj.

Naj vas ne skrbi obdelava ter hramba podatkov, saj vse opravimo skladno z državno in pa tudi evropsko zakonodajo ter najvišjimi varnostnimi standardi.

Uporaba testa DNA

Izvajanje testa je povsem preprosto. Test naročite in ko pride k vam na dom, preprosto odvzemite vzorec svoje sline. Vzorec nato varno zapakirajte in ga pošljite v laboratorij. Rezultati vas bodo približno pet tednov kasneje, čakali na spletu.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakadnk analiza
Namenzdravje, analiza telesa

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.