MyNuti čili slim, 60 kapsul

<p><strong>Čili ima &scaron;tevilne pozitivne in morda, če ga preizkusite surovega tudi negativne učinke. Redno uživanje čilija spodbudi lokalno vzpodbujanje krvnega obroka - ob stiku s kožo povzroči lokalno rdečico. </strong></p>

Čili ima številne pozitivne in morda, če ga preizkusite surovega tudi negativne učinke. Redno uživanje čilija spodbudi lokalno vzpodbujanje krvnega obroka - ob stiku s kožo povzroči lokalno rdečico.

505811 27609

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

MyNuti čili slim je prehransko dopolnilo z močnim antioksidativnim učinkom.

MyNuti čili slim je dnevno–nočna formula s 24-urnim delovanjem predvsem na predele okoli trebuha, stegen in zadnjice. Vsebuje rastlinske izvlečke paprike, zelenega čaja, komarčka in korianderja.

Zeleni čaj je močan antioksidant s polifenoli EGCG (150 mg na dan), ki pripomore k izboljšanju presnove in prispeva k oksidaciji maščob (On hold Botanicals).

Režim jemanja MyNuti čili slim

vzeti 4 kapsule dnevno s tekočino.

Vrednost snovi v 4 kapsulah prehranskega dodatka MyNuti čili slim

Izvleček zelenega čaja - 250 mg
Izvleček korianderja - 250 mg
Izvleček komarčka - 100 mg
Izvleček paprike - 30 mg

O čiliju in njegovih učinkih - Splošno

Ob zaužitju čilija le-ta povzroči, da nam takoj postane zelo vroče, kar pomeni takojšnje porabljanje energije. Čilijeve izvlečke se zato pogosto uporablja v tovrstnih pripravkih. Dokazano je namreč, da zaužitje čilija močno vpliva na močno perspiracijo, kar lahko preverite tudi sami ob zaužitju navadnega čilija.

Seveda je razmeroma kontrolirana uporaba čilija in čilijevih pripravkov vsekakor na mestu, da je delovanje koristno in ne povzroča pri pretiravanju težav s prebavo. Vsako pretiravanje je namreč lahko škodljivo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: MyNuti MyNuti
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov