MyNuti magnezijevo olje z glukozaminom + MSM za regeneracijo, 100 mL

Magnezij je zelo pomemben mineral v človeškem telesu, ki je potreben za normalno funkcioniranje telesa. Preko 300 kemijskih procesov v telesu zahteva prisotnost magnezija, kar nam jasno govori, da moramo poskrbeti za dovolj velik vnos magnezija prav vsak dan. Magnezij je zelo pomemben mineral v človeškem telesu, ki je potreben za normalno funkcioniranje telesa. Preko 300 kemijskih procesov v telesu zahteva prisotnost magnezija, kar nam jasno govori, da moramo poskrbeti za dovolj velik vnos magnezija prav vsak dan.
940186 8583

Ocene in mnenja

Opis

Magnezij je zelo pomemben mineral v človeškem telesu, ki je potreben za normalno funkcioniranje telesa. Preko 300 kemijskih procesov v telesu zahteva prisotnost magnezija, kar nam jasno govori, da moramo poskrbeti za dovolj velik vnos magnezija prav vsak dan.

Pomanjkanje lahko privede do številnih zdravstvenih težav: mišičnih krčev, slabo stanje sklepov, nespečnost, migrene, suha koža, itd.

Funkcije magnezija v telesu so naslednje:

  • prispeva k delovanju živčnega sistema in mišic,
  • sproščanju energije pri presnovi,
  • ravnotežju elektrolitov,
  • zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • ohranjanju zdravih kosti in zob,
  • ima vlogo pri delitvi celic in sintezi beljakovin.

Pri teh težavah nam lahko zelo učinkovito pomaga Magnezijevo olje, ki je še posebej primerno v času fizične aktivnosti ali za regeneracijo po športnih dejavnosti. V izdelku sta vključeni dve glavni sestavini: magnezijev klorid in voda. Ko tekočino razpršite po koži, se na njej ustvari oljna površina in zato mu pravimo Magnezijevo olje.

Magnezijevo olje v kombinaciji z glukozaminom in MSM- jem, je namenjeno nanosu neposredno na predele sklepov in mišic.

Razpršite ga po koži in rahlo vmasirajte v kožo. Izdelek je zelo primeren za športnike in fizično aktivne ter za regeneracijo sklepov, lahko pa ga koristijo tudi nosečnice in otroci starejši od treh let.

Za optimalne rezultate ga nanesite na čisto in suho kožo.

MSM je organska oblika žvepla, ki pozitivno deluje na: togost mišic, izboljšuje stanje sklepov, itd.

Vsebnost: Voda, Magnezijev klorid = 31%, MSM = 0,25%, glukozamin = 0,10%.

Neto količina: 100 ml – ustreza do 620 razprškov.

Uporaba MyNuti magnezijevega olja

Nanesite 5-10 razprškov dnevno na kožo in masirajte. V primeru srbečice ali pekočega občutka lahko izdelek po 20 minutah sperete. Lahko povzroči alergijsko reakcijo pri osebah z alergijo na rake in ribe (glukozamin).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

NALOGE V ČASU RAZSTRUPLJANJA
Izrabite čas spokoja za opazovanje. Vzemite pero in prazen list papirja ter si zapišite pet ciljev, ki bi jih radi dosegli v naslednjih petih tednih. Vsekakor bodite zelo jasni. Namesto da napišete »izgubiti 2 kilograrna«, bodite natančni glede tega, kako boste to dosegli. Na primer, »izgubiti 2 kilograma s 30-minutno hojo v parku, vsak dan po službi«. Verjetno se boste bolj držali načrta, če ste že izdelali logistiko. Poskusite pojasniti pet ciljev, ki bi jih radi napisali, z različnih področij svojega življenja.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: MyNuti MyNuti
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov