Myocalm p - mišice, krči, 30 tablet

<p>Prehransko dopolnilo proizvajalca 3Chenes Myocalm je na voljo kot kompleks kar 10 skrbno izbranih ter formuliranih sestavin.</p>

Prehransko dopolnilo proizvajalca 3Chenes Myocalm je na voljo kot kompleks kar 10 skrbno izbranih ter formuliranih sestavin.

542831 15347

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo proizvajalca 3Chenes Myocalm je na voljo kot kompleks kar 10 skrbno izbranih ter formuliranih sestavin.

Prehransko dopolnilo vsebuje majaronovo eterično olje, ki ima številne blagodejne učinke na organizem. Grenka pomaranča vsebuje številne aktivne sestavine, med drugim pa posledično deluje sprostilno, ravno tako kot eterično olje, ko se sprostite ob prijetnih vonjavah tega prijetnega sadeža.

Prehransko dopolnilo Myocalm vsebuje tudi ekstrakt virginijske čeladnice, ki pripomore k sproščanju mišic in skeletnega sistema. (On hold Botanicals)

Fizična vadba, številni napori in naprezanja mišičnega tkiva bodo sedaj olajšani.

Odmerjanje prehranskega dopolnila Myocalm

Odmerite po 2 tableti hkrati z zvrhanim kozarcem vode. Da tableti pogoltnete lahko uporabite tudi nesladkan sok.

Sestavine Myocalm dopolnila - tableti

250 mg sladke pomaranče

200 mg virginijske čeladnice

120 mg majaronovega eteričnega olja

50 mg kurkumina

50 mg ekstrakta navadne vrbe

5,5 mg piperina, ki velja za poprov ekstrakt / aktivno snov.

50 mg tavrina

129 mg kalcijevih ionov

80 mg kalija

57 mg magnezija

Mišice za svoje delo potrebujejo visoke energijske zaloge, ki se lahko sporstijo v trenutku. Seveda se ob prenehanju mišične dejavnosti zopet regenerirajo ter napolnejo z hitro razpoložljivimi energijskimi zalogami. Da bi bila tovrstna regeneracija čim hitreje dosežena uživajte prehransko dopolnilo Myocalm, ki lajša tudi tovrstne težave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

V vsakem od nas je iz pradavnih časov ostalo nekaj sledov nestrpnosti ali morda sovražnosti do drugih, in sicer kot ostanek boja za preživetje. Če smo ozaveščeni, take težnje zaznamo zelo hitro, jih sproti miselno predelamo in usmerimo v dobronamernost. Potem ni težav ali nesporazumov z drugimi, pa tudi zamer ne, saj znamo drug drugemu sproti odpuščati napake. Kdor ne zmore odpuščati in nosi zamero s seboj, ni dovolj iskren in ne zaupa ne vase ne v druge. Preganja ga sumničavost, ki se kot rana zažira v njegovo zavest.

Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: 3 Chenes Beaute 3 Chenes Beaute
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov