Naildoc RAPID pisalo proti glivicam na nohtih, 4 mL

Naildoc RAPID pisalo proti glivicam na nohtih je široko uporaben medicinski pripomoček, namenjen za nego in zaščito nohtov pred napadom glivic. Naildoc RAPID pisalo proti glivicam na nohtih je široko uporaben medicinski pripomoček, namenjen za nego in zaščito nohtov pred napadom glivic.
536253 9627

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Naildoc RAPID pisalo proti glivicam na nohtih  je široko uporaben medicinski pripomoček, namenjen za nego in zaščito nohtov pred napadom glivic.

Če trpite za rednimi in trdovratnimi okužbami nohtov, je medicinski pripomoček z enostavnim in preciznim nanosom pod imenom Naildoc Rapid pisalo vsekakor nekaj, kar morate preizkusiti. 

Namen uporabe izdelka in prednosti

  • za zdravljenje onihomikoz
  • za tretma glivičnih okužb
  • hitro prodre v globino nohta
  • izjemno hitro deluje na površini nohta
  • vsebuje regenerativna eterična olje
  • je odlična preventivna zaščita pred nadaljnjim nastajanjem glivičnih okužb

Edinstvena formulacija učinkovin deluje tako na površino kot v globini nohta ter učinkovito odstrani vse sledi okužbe. Kar 20 različnih eteričnih olj pripomore k regeneraciji in omejevanju glivične okužbe, kar pripomore k omejevanju te izjemne neprijetnosti. 

Aktivne sestavine izdelka

Urea - za globinsko vlaženje,

eterična olja - izdelek jih vsebuje kar 20 različnih, delujejo proti razrastu in proti razmnoževanju glivic

mlečna kislina - medij neprimeren za rast bakterij in glivic

Način uporabe pisala Naildoc RAPID

Izdelek nanesite na površino infestiranih nohtov, uporaba pa je namenjena predvsem odraslim osebam. 

Pisalo pripravite tako, da zavrtite nekajkrat vrhnji del pisala, dokler iz konice čopiča pisala ne priteče kapljica tekočine. Nanos naj bo 2 do 3 krat dnevno - čas nanašanja pa naj bo tako dolg, dokler se noht ne obnovi oziroma le-tega ne preraste nov noht. 

Čas uporabe: smiselno obdobje je vsaj 3 mesečna uporaba izdelka. V tem primeru je rezultat uporabe izdelka optimalen. Z uporabo lahko nadaljujete tudi po 3 mesecih uporabe izdelka. 

Uporaben nasvet: 

Da bi bila absorbcija učinkovin kar se da popolna je izrednega pomena intenzivno vlaženje nohtnega tkiva. Nosite nogavice, ki so vlažne, mehke in ne iizsušujejo. 

Sestavine medicinskega pripomočka

Aqua, Ethoxydiglycol, Urea, Pentylene Glycol, Alcohol Denat., Tridiceth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limonene, Glycerin, Natilact, Propylene Glycol, PVP, Xanthan Gum, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Lactic Acid, Linalool, Dimethyl Isosorbide, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Pogostemon Cablin Oil, Disodium Phosphate, Geraniol, Citral, Biotin, Coumarin, Citric Acid, Farnesol.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vročina pri otrocih

Telesna temperatura ima svoje dnevno nihanje in to za celo stopinjo. Praviloma je najvišja zvečer in najnižja zjutraj. Normalno telesno temperaturo in vročinske odzive uravnava termoregulacijski center v možganih, ki deluje na principu termostata. O vročini govorimo takrat, ko pride do motene funkcije termoregulacijskega centra - organizem dobi navodila, da poviša svojo lastno temperaturo. Največkrat je vzrok tega okužba. Podoben dvig temperature povzročijo tudi različni alergeni, bakterijski strupi, tumorske beljakovinske snovi in tudi nekatera zdravila.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Guter Rat Guter Rat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja