Nailner 2v1 lak proti glivicam na nohtih, 5 mL

Nailner Repair lak je klinično preizkušen in deluje v 12 tednih redne uporabe. Nailner Repair lak je klinično preizkušen in deluje v 12 tednih redne uporabe.
508462 23496

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Predstavljamo vam nov sistem odstranjevanja in boja z glivicami na nohtih. Patentiran sistem prenosa učinkovin, ki omogoča da aktivne učinkovine prodrejo skozi trd keratin nohta v nohtno posteljico in zavirajo glivične okužbe v njihovem izvoru. Brez piljenja in brez predhodne potrebe po piljenju nohta.

Nailner Repair lak je klinično preizkušen in deluje v 12 tednih redne uporabe. Oblikovan kot lak za nohte in zato enostaven za nanašanje. Viden učinek v kratkem času. Varen za uporabo, brez znanih neželenih učinkov. Deluje v vseh fazah obolenja nohta.

Nailner lak proti glivicam je namenjen prenosu učinkovin, ki so dodane Nailner laku, lak je namreč formuliran tako, da jaktivne učinkovine lažje prehajajo skozi trd keratin ter noht v samo bazo nohta in od tan zavirajo glivično okužbo.

Prednost Nailner laka je, da oskrbimo z gliviami okužen noht brez piljenja le-tega.

Nailner Repair je lak, ki deluje že po 12-tih tednih uporabe. Izdelek je oblikovan kot lak za nohte in preprost za nanašanje na samo površino obolelega in poškodovanega nohta.

Viden učinek v kratkem času.

Nailner lak je varen za uporabo, brez znanih neželenih učinkov. Deluje v vseh fazah obolenja nohta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Novaclin B.V. Novaclin B.V.
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov