Najljubši izdelki Burt‘s Bees - granatno jabolko

Koža je nahranjena do 24 ur, svilnato mehka in gladka.<br><br><span class="modro"><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Opozorilo: </span>minimalno naročilo <a href="http://www.moja-lekarna.com/c-919-burts-bees.aspx">Burt.s Bees</a> izdelkov je v vrednosti 50 EUR ali več!</span> Burt.s Bees izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki Dr. Scheller na sledeči </span><span class="modro"><span class="modro"><span class="modro"><a href="http://www.moja-lekarna.com/m-932-dr-scheller.aspx">povezavi &gt;&gt;</a></span></span>.</span><br> Koža je nahranjena do 24 ur, svilnato mehka in gladka.

Opozorilo: minimalno naročilo Burt.s Bees izdelkov je v vrednosti 50 EUR ali več! Burt.s Bees izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki Dr. Scheller na sledeči povezavi >>.
21859 21859

Ocene in mnenja

Opis

Vsebina kompleta:

Losjon za telo  z medom in mlekom
Koža je nahranjena do 24 ur, svilnato mehka in gladka. Mleko in med mehčata in negujeta kožo, sončnično in kokosovo olje koži vračata vlago, Aloe Vera pa ima pomirjujoč učinek.

Piling za telo z brusnicami in granatnim jabolkom


Hranilno trdo milo z brusnicami in granatnim jabolkom

     Hranilno trdo milo za umivanje telesa, ki vsebuje antioksidante iz brusnic ter pešk granatnega jabolka, ustvarja občutek mehke in pomlajene kože.

Balzam za ustnice z granatnim jabolkom

Gobica za tuširanje

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Burt's Bees Burt's Bees
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja