Nan OptiPro 1 začetno mleko, 800 g

<strong>Nan OptiPro 1 začetno mleko je posebna kombinacija maščob, ki vsebuje esencialni večkrat nenasičeni maščobni kislini, linolno in a-linolensko kislino.</strong> Nan OptiPro 1 začetno mleko je posebna kombinacija maščob, ki vsebuje esencialni večkrat nenasičeni maščobni kislini, linolno in a-linolensko kislino.
530140 18199

Ocene in mnenja

Opis

Nan OptiPro 1 začetno mleko je posebna kombinacija maščob, ki vsebuje esencialni večkrat nenasičeni maščobni kislini, linolno in a-linolensko kislino, ki ju je potrebno vsakodnevno vnašati v organizem. Dodani sta tudi dolgoverizni večkrat nenasičeni maščobni kislini Df1A (dokozaheksaenojska kislina) in ARA (arahidonska kislina).

Sestavine Nan OptiPro 1 mleka

sirotka, posneto mleko, oleinat palminega olja, mlečni sladkor/laktoza, olje oljne ogrščice, kokosovo ulje, sončnično olje, maltodekstrin, kalcijev citrat, ribje olje, kalijev hidroksid, kalijev citrat, magnezijev klorid, emulgator: sojin lecitin, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, olje iz glive Mortierefla afpina bogato z arahidonsko kislino (ARA), kalijev klorid, natrijev klorid, L-fenilalanin, natrijev hidrogenfosfat, vitamin C (natrijev L-askorbat), kalcijev hidroksid, kultura Bifidobacterium Lactis, tavrin, železov sulfat, L-histidin, inozitol, nukleotidi (CMP,UMP,AMP,GMP), cinkov sulfat, vitamin E (D,L-alfa-tokoferil acetat), L-karnitin, niacin (nikotinamid), pantotenska kislina (kalcijev D- pantotenat), bakrov sulfat, vitamin A (retinilacetat), vitamin 81 (tiamin mononitrat), vitamin 86 (piridoksin hidroklorid), natrijev selenat, vitamin D3 (holekalciferol), vitamin K (filokinon), vitamin 82 (ribofiavin), folat (folna kislina), vitamin 812 (cianokobalamin), O-biotin, kalijev jodid, manganov sulfat. Količina kulture Bifidobacterium Lactis min 1 x 106 cfu/g.

Priprava NAN Expert Sensitive mlečne formule

Pred pripravo obroka si skrbno umijte roke.
Operite stekleničko in pokrovček z dudo, tako da odstranite vse ostanke mleka.
Nato ves pribor še 5 minut prekuhavajte. Posoda naj ostane pokrita do uporabe.
Prekuhavajte pitno vodo 5 min in jo nato shladite na ~40 °C.
Vlijte zahtevano količino ohlajene vode v prekuhano stekleničko. Za količino glejte preglednico hranjenja.
Uporabljajte izključno priloženo merico. Prašek poravnajte z vrhom merice.
Dodajte točno določeno število meric praška glede na starost otroka (glejte preglednico hranjenja).
Tresite stekleničko, dokler se prašek popolnoma ne raztopi.
Po uporabi merico pospravite v za to določeno mesto v posodi.
Posodo s praškom dobro zaprite. Shranjujte na suhem in hladnem mestu. Ne shranjujte v hladilniku ali zmrzovalniku. Po odprtju uporabite v 3 tednih.

POMEMBNO OBVESTILO:
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčke. Pred uporabo tega izdelka se posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali drugim strokovnjakom s podrocja nege matere in otroka. Izdelek je primeren za posebne prehranske namene za dojenčke od rojstva, kadar jih matere sploh ne dojijo ali ne dojijo dovolj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Če se pri vas ali vašem partnerju oziroma partnerki pojavijo podobne težave, se posvetujte z zdravnikom oziroma pojdite v' ambulanto za spolno prenosljive bolezni.

KAJ BO STORIL ZDRAVNIK? Zdravnik bo vzel bris iz prizadetega dela in ga poslal na preiskave. Verjetno vas bodo hkrati testirali še za druge spolno prenosljive bolezni.

Če bo bris pokazal, da gre za trihomoniazo, vas bodo po potrebi skupaj s partnerjem oziroma partncrko zdravili z ustreznimi zdravili.

ALI OKUŽBO LAHKO PREPREČiMO?

Tveganje za okužbo s trihomonasom lahko zmanjšate z dosledno uporabo zaščitnih sredstev pri spolnih odnosih. Če se okuži te vi ali vaš partner oziroma partnerka, se spolnim odnosom izogibajte do zaključka zdravljenja in kontrolnega pregleda pri zdravniku.

Sifilis je bakterijska okužba, ki najprej prizadene spolne organe, pozneje pa se širi po telesu in v pozni fazi prizadene osrednje živčevje. Sifilis odkrijejo in uspešno zdravijo z antibiotiki v ambulantah za spolno prenosljive bolezni ali ambulantah za nalezljive bolezni.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nestle Nestle
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja