Nanoseptic antibakterijska podlaga za pogrinjek, 1 podlaga
Nanoseptic antibakterijska podlaga za pogrinjek, 1 podlaga
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Nanoseptic antibakterijska podlaga za pogrinjek, 1 podlaga

Proizvajalec: Nanoseptic
Nanoseptic antiseptična podloga je podloga primerna za konstantno uničevanje bakterij, virusov ter mikroorganizmov, ko povzročajo številne bolezni.
Cena: 15,54 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkainjekcijska brizga

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

NanoSeptic podlaga za prigrizke je odlično nadomestilo klasičnim papirnatim prtičkom, pogrinjkom, ki se uporabljajo pri obrokih, prigrizkih. Lastnost njihove površine je uničevanje bakterij, virusov, glivic in s tem zmanjšanje možnosti za njihovo razmnoževanje. Izdelek je narejen iz poliesterskih vlaken in je iz ekološkega vidika povsem varen za uporabo saj ne vsebuje težkih kovin ali strupov, ki bi lahko škodovali ljudem in okolju.

Izdelki so izredno primerni v šolah, vrtcih, gostinstvu, zdravstvenih ustanovah. Z uporabo podlage za prigrizke otrokom v vrtcih, šolah, gostom v restavracijah, vedno ponudimo čisto podlago na kateri bo iz higienskega vidika brez bojazni pred  okužbo prejel in pojedel obrok.

Poleg uporabe ob obrokih, prigrizkih lahko podlago uporabljamo tudi v druge namene:
na delovni mizi za odlaganje pripomočkov pri delu,
mlade mamice obožujejo to podlago, ker jim omogoča odlaganje pripomočkov (hrane, pleničke, igrače,..) za dojenčke na čisto mesto kjerkoli se nahajajo (v lokalu, restavraciji, na obisku,…),..

Navodila za uporabo Nanoseptic podlage

Podlago položite na mizo ter na njo servirajte obrok, jedilni pribor, prigrizke.
Odložite pripomočke za novorojenčke na podlago. Na tej podlagi se virusi in bakterije uničujejo in ne razmnožujejo. Podlaga deluje na principu antibakterijskega nanosa v kombinaciji z svetlobo.

Podlago očistimo z krpo, vodo in klasičnimi čistili če se le ta umaže (izogibamo se agresivnim čistilom, čiščenju v pomivalnem stroju ter grobih čistilnih predmetov). Rok uporabe izdelka je 1 leto od začetka uporabe.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkainjekcijska brizga

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.