Nanoseptic antibakterijska podlaga za pogrinjek, 1 podlaga

Nanoseptic antiseptična podloga je podloga primerna za konstantno uničevanje bakterij, virusov ter mikroorganizmov, ko povzročajo številne bolezni. Nanoseptic antiseptična podloga je podloga primerna za konstantno uničevanje bakterij, virusov ter mikroorganizmov, ko povzročajo številne bolezni.
24468 24468

Ocene in mnenja

Opis

NanoSeptic podlaga za prigrizke je odlično nadomestilo klasičnim papirnatim prtičkom, pogrinjkom, ki se uporabljajo pri obrokih, prigrizkih. Lastnost njihove površine je uničevanje bakterij, virusov, glivic in s tem zmanjšanje možnosti za njihovo razmnoževanje. Izdelek je narejen iz poliesterskih vlaken in je iz ekološkega vidika povsem varen za uporabo saj ne vsebuje težkih kovin ali strupov, ki bi lahko škodovali ljudem in okolju.

Izdelki so izredno primerni v šolah, vrtcih, gostinstvu, zdravstvenih ustanovah. Z uporabo podlage za prigrizke otrokom v vrtcih, šolah, gostom v restavracijah, vedno ponudimo čisto podlago na kateri bo iz higienskega vidika brez bojazni pred  okužbo prejel in pojedel obrok.

Poleg uporabe ob obrokih, prigrizkih lahko podlago uporabljamo tudi v druge namene:
na delovni mizi za odlaganje pripomočkov pri delu,
mlade mamice obožujejo to podlago, ker jim omogoča odlaganje pripomočkov (hrane, pleničke, igrače,..) za dojenčke na čisto mesto kjerkoli se nahajajo (v lokalu, restavraciji, na obisku,…),..

Navodila za uporabo Nanoseptic podlage

Podlago položite na mizo ter na njo servirajte obrok, jedilni pribor, prigrizke.
Odložite pripomočke za novorojenčke na podlago. Na tej podlagi se virusi in bakterije uničujejo in ne razmnožujejo. Podlaga deluje na principu antibakterijskega nanosa v kombinaciji z svetlobo.

Podlago očistimo z krpo, vodo in klasičnimi čistili če se le ta umaže (izogibamo se agresivnim čistilom, čiščenju v pomivalnem stroju ter grobih čistilnih predmetov). Rok uporabe izdelka je 1 leto od začetka uporabe.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nanoseptic Nanoseptic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja