Nanoseptic mala antiseptična podloga za potovanje, 1 podlaga

Nanoseptic antiseptična podloga je podloga primerna za konstantno uničevanje bakterij, virusov ter mikroorganizmov, ko povzročajo številne bolezni. Nanoseptic antiseptična podloga je podloga primerna za konstantno uničevanje bakterij, virusov ter mikroorganizmov, ko povzročajo številne bolezni.
24469 24469

Ocene in mnenja

Opis

Prenosna podlaga, ki se lahko uporablja v domačem okolju kot tudi v vrtcih, šolah, pisarnah,... Primerna kot podlaga na delovni mizi na katero odložimo delovne pripomočke, namizni pogrinjek na jedilni mizi, kot podlaga za prigrizke ob delu, učenju, kot podlaga na katero odlagamo osebne predmete, zobno ščetko, nakit v kopalnici…

Mlade mamice obožujejo to podlago, ker jim omogoča odlaganje pripomočkov (hrane, pleničke, igrače,..) za dojenčke na čisto mesto kjerkoli se nahajajo (v lokalu, restavraciji, na obisku,…). Odlična podlaga za ljudi, ki veliko potujejo in si želijo na vsakem koraku čisto odlagalno mesto. Podlaga je pakirana v priročni PVC foliji, tako da jo enostavno prenašamo in jo imamo na razpolago v vsakem trenutku.

Navodila za uporabo Nanoseptic podloge

Podlago vzemite iz PVC folije, jo postavite na želeno mesto (miza, kopalnica,delovni prostor…) ter na njo odložite svoje predmete in si s tem zagotovite čisto odlagalno površino. Po uporabi podlago enostavno položite nazaj v PVC folijo in jo pospravite in jo ponovno uporabite po zgoraj opisane postopku. Podlage ni potrebno dnevno čistiti.

Podlago čistimo z vodo in klasičnimi čistili če se umaže(izogibati se moramo čiščenju z agresivnimi čistili, strojnemu čiščenju ter uporabo grobih predmetov pri čiščenju).. Izdelek ima rok uporabe 1 leto od začetka uporabe.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nanoseptic Nanoseptic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja