Nanoseptic velika antiseptična podloga za potovanje, 1 podlaga

Nanoseptic antiseptična podloga je podloga primerna za konstantno uničevanje bakterij, virusov ter mikroorganizmov, ko povzročajo številne bolezni. Nanoseptic antiseptična podloga je podloga primerna za konstantno uničevanje bakterij, virusov ter mikroorganizmov, ko povzročajo številne bolezni.
24470 24470

Ocene in mnenja

Opis

Podlaga za prigrizke pakirana v cevasti PVC embalaži. Zaradi priročne embalaže primerna za ljudi, ki si želijo na vsakem koraku imeti čisto mesto za odlaganje svojih predmetov. Podlaga je prenosna in jo enostavno nosimo z seboj v torbi, mapi, torbici.

Ljudje, ki veliko potujejo obožujejo to podlago saj jim omogoča čisto odlagalno mesto kjerkoli se nahajajo – v avionu (podlaga za sedežno mizico med obrokom), v hotelu, restavraciji, med delom, sestanki,…

Navodila za uporabo Nanoseptic podloge

Podlago vzemite iz PVC embalaže, jo postavite na želeno mesto (miza, kopalnica,delovni prostor,…) ter na njo odložite svoje predmete in si s tem zagotovite čisto odlagalno površino. Po uporabi podlago enostavno položite nazaj v PVC embalažo in jo pospravite in jo ponovno uporabite po zgoraj opisane postopku.

Podlage ni potrebno dnevno čistiti(izogibati se moramo čiščenju z agresivnimi čistili, strojnemu čiščenju ter uporabo grobih predmetov pri čiščenju).. Podlago čistimo z vodo in klasičnimi čistili če se umaže. Izdelek ima rok uporabe 1 leto od začetka uporabe.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nanoseptic Nanoseptic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja