Napredna steklenička dr. Brown's, 240 mL

Otroci se hranijo bolj udobno, ker jim prezračevalni sistem omogoča pitje. Otroci se hranijo bolj udobno, ker jim prezračevalni sistem omogoča pitje.
523038 7520

Ocene in mnenja

Opis

Zakaj je Dr. Brown's steklenička drugačna

* Patentirani notranji prezračevalni sistem je edini sistem, ki odstranjuje vakuum in zračne mehurčke, ki nastajajo v večini otroških stekleničk. Zraku omogoča, da vstopi skozi obroč cuclja, ne da bi se pomešal z mlekom.
* Zrak se nato odvaja skozi notranji prezračevalni sistem v prostor nad mlekom.
* Otroci se hranijo bolj udobno, ker jim prezračevalni sistem omogoča pitje, ne da bi se morali spopadati z negativnimi učinki vakuuma ali neprijetnim vsrkavanjem zračnih mehurčkov. To prispeva k zmanjševanju kolikov, bruhanja, spahovanja in vetrov.
* Mleko ali mlečni nadomestek nemoteno teče skozi cucelj, saj se zrak odvaja proti vrhu stekleničke. Ta pozitivni pritisk preprečuje zamašitev cuclja in lahko prispeva k zmanjšanju nabiranja tekočine v otrokovem ušesu.

Zakaj je Dr. Brown's steklenička boljša

* Pomaga pri ohranjanju vitaminov C, A in E. Dokazano je, da patentirani notranji prezračevalni sistem minimizira oksidacijo mleka, ker pomaga ohranjati glavna hranila.
* Ustvarja pozitivni pritisk pri hranjenju. Popolnoma prezračena zasnova stekleničke zagotavlja hranjenje brez vakuuma, ki je najbolj podobno dojenju.
* Pomaga pri zmanjševanju kolikov. Prezračevalni sistem odstranjuje negativni pritisk in zračne mehurčke, kar pomaga zmanjšati kolike, bruhanje, spahovanje in vetrove.

Dr. Brown's steklenička je opremljena s silikonskim cucljem - stopnja I.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Akutni artritis

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Vnetje sklepov mora zdraviti zdravnik. Pri bolečinah pomaga, da sklep držite pri miru in ga položite v višjo lego, bolečine pa lajšajo ledeni obkladki ali hladiine obveze in blaga sredstva proti bolečinam.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Brown's Dr. Brown's
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja