Natracare biološki bombažni tamponi - Super, 20 kom.

Izognemo se stiku s kemikalijami in sintetičnimi materiali. Izognemo se stiku s kemikalijami in sintetičnimi materiali.
468568 6744

Ocene in mnenja

Opis

Zakaj biološki tamponi?

Povod za razvoj Natracare tamponov iz biološkega bombaža je bila predvsem zaskrbljenost nad zdravjem ljudi in varstvom okolja, ki sta ogrožena z vedno večjo onesnaženostjo z dioksini. Le ti se sproščajo predvsem pri postopkih beljenja s pomočjo klora, prekomerne uporabe pesticidov za pridelavo konvencionalnega bombaža in uporaba umetnih vlaken in drugih sintetičnih materialov za izdelavo konvencionalnih tamponov.

Smiselno je izbrati tampone, ki so narejeni iz certificiranega 100% biološkega bombaža, tako se izognemo stiku s kemikalijami in sintetičnimi materiali.

Natracare biološki bombažni tamponi in higienski vložki brez dodanih kemikalij so proizvodi visoke kakovosti, narejeni izključno iz naravnih materialov, ki niso beljeni s postopkom kloriranja in ne vsebujejo plastike ali sintetičnih materialov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Primere bolezni so opisali v Avstraliji, v Srednji in Južni Ameriki, Evropi (Veliki Britaniji, nekdanji Češkoslovaški, Belgiji in Italiji), Aziji, Novi Zelandiji, Afriki in Indiji (Shenoy in sod., 2002, Schuster in Visvesvara, 2004).

Morfologija in biologija

Ta ameba je edina od ameb, ki se pojavlja v tre. oblikah; trofozoitu s psevdopodiji, trofozoitu z bič ki in cisti.

Trofozoit s psevdopodiji je dolg od 8 do 20 urn. En del trofozoita je širši drug pa koničast. V zrnasti citoplazmi so jedro in vakuole. To je edina obli ame be, ki jo dobimo v človeškem organizmu. Ameboidni trofozoit se deli delitvijo na dvoje.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natracare Natracare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja