Natracare biološki bombažni tamponi - Super plus, 20 kom.

Izognemo se stiku s kemikalijami in sintetičnimi materiali. Izognemo se stiku s kemikalijami in sintetičnimi materiali.
240125 6745

Ocene in mnenja

Opis

Zakaj biološki tamponi?

Povod za razvoj Natracare tamponov iz biološkega bombaža je bila predvsem zaskrbljenost nad zdravjem ljudi in varstvom okolja, ki sta ogrožena z vedno večjo onesnaženostjo z dioksini. Le ti se sproščajo predvsem pri postopkih beljenja s pomočjo klora, prekomerne uporabe pesticidov za pridelavo konvencionalnega bombaža in uporaba umetnih vlaken in drugih sintetičnih materialov za izdelavo konvencionalnih tamponov.

Smiselno je izbrati tampone, ki so narejeni iz certificiranega 100% biološkega bombaža, tako se izognemo stiku s kemikalijami in sintetičnimi materiali.

Natracare biološki bombažni tamponi in higienski vložki brez dodanih kemikalij so proizvodi visoke kakovosti, narejeni izključno iz naravnih materialov, ki niso beljeni s postopkom kloriranja in ne vsebujejo plastike ali sintetičnih materialov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Če k tem ameboidnim trofozoitom oz. tkivu ali kulturi, ki vsebuje te tr fozoite, dodamo sterilno vodo, ti v nekaj urah pri temperaturi 27 do 37 o preidejo v flagelarno obliko z dvema bičkoma. Trofozoit z bički je hruškasti oblike, velik od 7 do 15 urn. Na širšem delu ima dva bička. Prav tako ka kor ameboidna oblika, ima tudi ta zrnasto citoplazmo z jedrom in številni vakuolami. Flagelarna oblika se ne deli. Ponovno se deli, če preide nazaj v ameboidno obliko.

V neugodnih razmerah zunaj organizma se te amebe spremenijo v cistično obliko. Ciste so velike od 7 do 15 um, okrogle z debelo dvojno ovojnico, enim jedrom, zrnasto citoplazmo in vakuolami.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natracare Natracare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja