Natu menstrualna skodelica, 1 skodelica

Natu menstrualna skodelica je primerna za vse moredne ženske, ki želijo preiskusiti tudi kaj drugega in ne samo tamponov ter vložkov.
509485 27846

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 3
Ocena izdelka:
Sara **** 16. 02. 2016 01:00
Preberi več
JOŽI **** 11. 12. 2015 01:00
Prvič v vseh letih menstruacije ,občutek kot da jo nimaš,skodelico izprazniš na vsake 4-8 ur ,nobeni... Preberi več
Tomaž **** 30. 09. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Natu menstrualna skodelica je primerna za vse moredne ženske, ki želijo preiskusiti tudi kaj drugega in ne samo tamponov ter vložkov.

Natu menstrualna skodelica  je primerna za pogostvo in večkratno uporabo, narejena je iz indiferentnega silikonskega materiala, ki ne povzroča alergij ter ne odpušča silikonskih delcev. Silikonski materiali so še posebej kompatibilni s človeškim organizmom in so primerni za vstavljanje v sluznice, pogosto se uporabljajo kot vsadki ipd.

Natu menstrualna skodelica ter njena uporaba je torej varna, silikon iz katerega je narejena je 100 % hipoalergen (ne povzroča alergijske reakcije). Ko je menstrualna skodelica vsavljena v nožnico tam lovi menstrualni tok, njeno prileganje pa je perfektno, tako da ne povzroča naželenega iztekanja menstrualne tekočine.

Natu menstrualna skodelica je praktična za uporabo, povsem varna ter dermatološko preizkušena. Po pravilni namestitvi le-te pa se počutite udobno ter brez bolečin.
Izdelek je primeren za vse ženske, ki se želijo kopati v času menstruacije oziroma se želijo ukvarjati z vodnimi športnimi aktivnosti, kjer bi bilo iztekanje menstrualne tekočine nehigienično.

Natu menstrualna skodelica je narejena s posebnim tehnološko dovršenim postopkom, ki je prijazen do okolja in do vašega telesa. Izdelek je 100 % klinično testiran ter preizkušen na večjem vzorcu žensk.

Uporaba Natu menstrualne skodelice

Menstrualno skodelico vstavite tako, da bo udobno nameščena v materničnem vratu. Menstrualne skodelice ne smete čutiti, sicer je vstavljena nepravilno.

Poskrbeti je potrebno tudi za ustrezno higieno, zato je menstrualno skodelico potrebno čistiti na vsake 4 do največ 8 ur.

Izdelek ne porumeni tudi po dolgotrajni uporabi menstrualne skodelice, je visoko vzdržljiva ter jo enostavno čistimo. Skodelico je potrebno od časa do časa tudi temeljito očistiti.

2 tipa skodelic Natu

Natu velikost 1:
Za ženske stare do 30 let in/ali za ženske, ki še niso rodile po naravni poti.

Natu velikost 2:
Za ženske nad 30 let in/ali za ženske, ki so že rodile po naravni poti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natu Natu
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja