NATU - vse več žensk ji zaupa!

sreda, 30 september 2015Vse več žensk prisega na NATU
Udobno počutje tudi med menstruacijo

Menstrualna skodelica NATU je prijateljica vseh žensk, ki želijo biti sproščene ter se počutiti udobno in svobodno tudi med menstruacijo. Po njej posegajo tudi okoljsko ozaveščene posameznice, saj je namenjena večkratni uporabi.

Namestimo jo približno 2 cm od nožnične odprtine. Pri prvem vstavljanju (ob pomoči jasnih navodil) nimamo večjih težav. Ko jo vstavimo, se udobno namesti na vaginalne stene in odlično zajezi (lovi) menstrualni tok, namesto, da ga vpija. Lahko pa si v prvih dneh, ko se s skodelico šele spoznavamo, namestimo vložek, da bo prva izkušnja za nas manj stresna. Za lažje odstranjevanje ima NATU silikonski pecelj, ki ga lahko (če nas moti) popolnoma odrežemo.

Menstrualna skodelica vzdržuje naravno ravnovesje vaginalnega področja ter jo lahko uporabljamo podnevi in ponoči. Omogoča nam sproščeno gibanje in uživanje v vseh športnih aktivnostih, tudi vodnih.

NATU je preprosta za uporabo, praznimo jo v razmiku 4–8 ur. Če delamo npr. osem ur, lahko za skodelico poskrbimo, ko pridemo domov. To ustreza zlasti zaposlenim ženskam, ki imajo službene toalete ločene od umivalnikov. Lahko pa skodelico enostavno očistimo z vodo iz plastenke.

Izbiramo lahko med dvema velikostma. Velikost 1 je namenjena ženskam do 30. leta starosti, ki še niso rodile po naravni poti. Za mamice, ki so že presegle mejo 30-ih let, pa je priporočljiva velikost 2.

Njene uporabnice so navdušene. Ni se jim več treba soočati z nelagodjem in neprijetnim vonjem (kot pri vložkih). Zdaj so lahko brezskrbne tudi na plaži, saj jih ne skrbi, da bi tampon med plavanjem izstopil ali da bi na plano pokukala njegova vrvica.

Želim preizkusiti NATU menstrualno skodelico >>

Na NATU prisegajo tudi številne športnice. Med izvajanjem aktivnosti jih skodelica ne ovira. Nekatere jo sicer začutijo pri določenih gibih, a jih ne moti, saj je menstrualna skodelica mehka (prijetna že na otip), izdelana je iz nežnega 100% hipoalergenega medicinskega platinum silikona in se odlično prilagaja nožnici.

Morda je kateri dami sprva nerodno ali nenavadno, ko sliši, da vsebino izlijemo iz skodelice in le-to potem očistimo. A ko dojamemo, da je vse (da smo tudi me) del narave, je vse lažje. Pomislimo le na svoje babice, prababice, njim verjetno res ni bilo tako enostavno. Še vložkov v današnji obliki niso poznale, kaj šele tako prefinjene in diskretne prijateljice, kot je NATU.

Poskrbite za udobno in sproščeno počutje tudi med menstruacijo ter preizkusite svojo prvo menstrualno skodelico NATU. Morda boste spoznale, da boljše prijateljice še niste imele. ;)

Želim preizkusiti NATU menstrualno skodelico >>

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.