Natulique balzam za volumen, 250 mL

Olje sezamovega semena in izvleček iz pomarančne lupine naredi naravni volumen. Olje sezamovega semena in izvleček iz pomarančne lupine naredi naravni volumen.
900095 16230

Ocene in mnenja

Opis

Šampon za volumen regenerira in Balzam za volumen hrani in mehča lase po pranju z Natulique šamponom za volumen volumen in prispeva k lepim lasem, naravnega videza in z polnim volumnom.

Olje sezamovega semena in izvleček iz pomarančne lupine naredi naravni volumen.

O liniji

NATULlQUE šamponi in balzami vsebujejo samo dobre sestavine. Izdelki ne vsebujejo parabenov, propylene glycola, sodium lauryla, sulfatov ali kakšnih drugih vprašljivih sestavin. Naše sestavine so derivati organskih in ekoloških rastlinskih ekstraktov.

Linijo NATULIQUE sestavljajo organski šamponi in balzami, kateri so ECOCERT certificirani . NATULIQUE ORGANIC je prva prava linija na trgu. katera ponuja izdelke za lase in kožo. ki so veganski, organski. brez sulfatov. brez parfumov. brez parabenov (toksinov / strupenih pesticidov) brez sestavin katere povečajo tveganje za alergije, raka in hormonske motnje, katere lahko vodijo v neplodnost pri moških in ženskah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Ponovno opozarjamo, da za korist ni potrebno, da telovadite že vse življenje. Odziv imunskega sistema na eno samo razgibavanje je dovolj močan, da okrepi učinke cepiva proti pljučnici ali gripi, zlasti pri starejših, ki imajo že tako šibkejši imunski sistem. Ob redni vadbi bosta cepivi verjetneje delovali (malo znano dejstvo je, da cepivo proti gripi pri mnogih, zlasti starejših, ne deluje). Toda kot kažejo študije, telesna dejavnost ne glede na' cepivo znatno zmanjša tveganje za vnetja. Ko so raziskovalci preverili tveganje za hospitalizacijo zaradi infekcijske bolezni pri 1365 ženskah, starih med 55 in 80 let, so ugotovili, da je bila pri telesno nedejavnih trikrat višja verjetnost za hospitalizacijo zaradi infekcije. Druge študije so ugotovile veliko nižje tveganje za infekcije zgornjih dihalnih poti, kot
so prehladi in bronhitis, pa tudi pljučnica med starejšimi odraslimi, ki so ostali telesno aktivni. Še enkrat: ne govorimo o treningu za maraton.

Že nekaj tako nežnega, kot je starodavna kitajska boriIna veščina taj či, lahko vaš imunski sistem dovolj spodbudi, da se bo, denimo, bolje bojeval proti virusu, ki povzroča pasasti izpuščaj, bolečo bolezen živcev, ki je pogostejša pri starejših od 50 let.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natulique Natulique
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede