Natulique šampon za volumen, 250 mL

Dodaja volumen lasem ne da bl bili lasje suhi ali pusti. Dodaja volumen lasem ne da bl bili lasje suhi ali pusti.
900109 16226

Ocene in mnenja

Opis

Šampon za volumen hrani lase. Dodaja volumen lasem ne da bl bili lasje suhi ali pusti.

Olivni listi in izvleček iz pomarančne lupine naredi Olje sezamovega semena in izvleček iz pomarančne lupine naredi naravni volumen.

O liniji

NATULlQUE šamponi in balzami vsebujejo samo dobre sestavine. Izdelki ne vsebujejo parabenov, propylene glycola, sodium lauryla, sulfatov ali kakšnih drugih vprašljivih sestavin. Naše sestavine so derivati organskih in ekoloških rastlinskih ekstraktov.

Linijo NATULIQUE sestavljajo organski šamponi in balzami, kateri so ECOCERT certificirani . NATULIQUE ORGANIC je prva prava linija na trgu. katera ponuja izdelke za lase in kožo. ki so veganski, organski. brez sulfatov. brez parfumov. brez parabenov (toksinov / strupenih pesticidov) brez sestavin katere povečajo tveganje za alergije, raka in hormonske motnje, katere lahko vodijo v neplodnost pri moških in ženskah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Veliko govorimo o samozavesti pri naših otrocih. Kaj pa o svoji? Samozavest ali z drugimi besedami občutek, ki ga imate o sebi, lahko igra pomembno vlogo pri vašem zdravju in kakovosti življenja.

Če imate dober občutek o sebi, verjetno vzdržujete bolj zdrav življenjski slog, ste aktivni, se družite
in sodelujete v dejavnostih v svoji skupnosti. Vse to deluje kot nekakšen krogotok, ki vas ohranja bolj zdrave. Zdaj vemo, da telesna vadba pomaga ohranjati samozavest pri starejših.

Na primer, neka študija je merila spremembe v samozavesti pri ženskah s čezmerno telesno težo,
starih med 60 in 7S let, ki so 6 mesecev sodelovale v programu raztezanja ali pa v programu hitre hoje. V obeh programih se je izboljšala njihova samozavest, vendar je skupina, ki se je raztezala, pokazala večje izboljšanje. Vse ženske pa so imele boljši občutek glede svoje telesne podobe in moči. Sporočilo: ni vam treba zviševati srčnega utripa, da z vadbo dosežete boljše počutje.

5. Boljše uravnavanje stresa Obstaja razlog, da svetujemo ljudem, naj gredo na sprehod, kadar si morajo »dati duška«. Nakopičena napetost - ali stres - namreč sproži

Taj či čuan Ime te stare kitajske borilne veščine (na kratko taj či) se ohlapno prevaja kot »vrhunski sistem boksa«, Vključuje počasne tekoče gibe, ki vključujejo tako telesnost gibanja kot duševno moč s pomočjo meditacije. Večina gibov se izvaja v stoječi drži, pri čemer je ključna notranja umirjenost.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natulique Natulique
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja