Natulique vsakodnevni balzam, 250 mL

Karitejevo maslo in sezamovo olje mehča lase in jih naredi sijoče. Karitejevo maslo in sezamovo olje mehča lase in jih naredi sijoče.
900141 16227

Ocene in mnenja

Opis

Blag in uravnotežen balzam, ki vrača vlago v lase in lasišče. Balzam za vsak dan vsebuje blage organske ekstrakte in ki so še posebej primerni za barvane lase.

Karitejevo maslo in sezamovo olje mehča lase in jih naredi sijoče.

O liniji

NATULlQUE šamponi in balzami vsebujejo samo dobre sestavine. Izdelki ne vsebujejo parabenov, propylene glycola, sodium lauryla, sulfatov ali kakšnih drugih vprašljivih sestavin. Naše sestavine so derivati organskih in ekoloških rastlinskih ekstraktov.

Linijo NATULIQUE sestavljajo organski šamponi in balzami, kateri so ECOCERT certificirani . NATULIQUE ORGANIC je prva prava linija na trgu. katera ponuja izdelke za lase in kožo. ki so veganski, organski. brez sulfatov. brez parfumov. brez parabenov (toksinov / strupenih pesticidov) brez sestavin katere povečajo tveganje za alergije, raka in hormonske motnje, katere lahko vodijo v neplodnost pri moških in ženskah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Številne študije pričajo, da taj či pomaga izboljšati ravnotežje, gibljivost in kardiovaskularno zdravje ljudi vseh starosti, zlasti pa starejših, tako takih s kroničnimi boleznimi kot brez njih. Lahko zmanjšuje bolečino in ohromelost zaradi artritisa, znatno zmanjša tveganje za padce, znižuje krvni tlak, sprošča stres in izboljša aerobno kapaciteto.

 Srce začne utripati hitreje in močneje, pljuča zajemajo več kisika, jetra sproščajo glukozo, da zagotovijo energijo za mišice, in v pripravah na poškodbe se sproži imunski sistem.

Če pa ob stresu samo obsedite, vsa ta telesna energija nima kam iti. Glede na kronični stres, ki ga doživlja večina med nami, je ta odziv - beg ali boj - ki se ne more izraziti, ključni dejavnik škode, ki sčasoma nastane zaradi tega.

Zatre imunski sistem, prispeva k izgubi kosti, mišični šibkosti in aterosklerozi ter poveča raven inzulina (da bi spravili vso dodatno glukozo v celice, potrebujete več inzulina) in vodi do višjih ravni nevarnega abdominalnega maščevja.

Tu pa nastopi vadba. Samo 20 minut tekanja ali hoje po stopnicah naredi za ublažitev tesnobe zaradi stresa več, kot če bi 20 minut sedeli pri miru. Telesna dejavnost ne zmanjšuje le napetosti, telesna vzdržljivost deluje tudi kot branik proti škodljivim učinkom stresa, kakršen je visok krvni tlak. Pa ne govorimo o telesni dejavnosti vse življenje - samo 6 mesecev je dovolj, da zniža krvni tlak zaradi stresa bolj kot sprememba prehrane.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natulique Natulique
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede