Natulique vsakodnevni šampon, 250 mL

Olivni listi in ekstrakt aloe za mehkejše lase. Olivni listi in ekstrakt aloe za mehkejše lase.
16224 16224

Ocene in mnenja

Opis

Blag in uravnotežen šampon, ki obnavlja vlažnost las in lasišča.Dnevni šampon vsebuje blage organske izvlečke in naravna olja. Še posebej primeren za barvane lase.

Olivni listi in ekstrakt aloe za mehkejše lase.

O liniji

NATULlQUE šamponi in balzami vsebujejo samo dobre sestavine. Izdelki ne vsebujejo parabenov, propylene glycola, sodium lauryla, sulfatov ali kakšnih drugih vprašljivih sestavin. Naše sestavine so derivati organskih in ekoloških rastlinskih ekstraktov.

Linijo NATULIQUE sestavljajo organski šamponi in balzami, kateri so ECOCERT certificirani . NATULIQUE ORGANIC je prva prava linija na trgu. katera ponuja izdelke za lase in kožo. ki so veganski, organski. brez sulfatov. brez parfumov. brez parabenov (toksinov / strupenih pesticidov) - sestavin katere povečajo tveganje za alergije. raka in hormonske motnje. katere lahko vodijo v neplodnost pri moških in ženskah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

3. Manj vročih oblivov

Če ste med mlajšimi in še niste dosegli menopavze, imate še en razlog, da si obujete športne copate. Španska študija na Univerzi v Granadi je ugotovila, da 3 ure vadbe na teden znatno zmanjša hude vroče oblive in druge simptome menopavze in pri ženskah zviša splošno kakovost življenja. Medtem ko je imela polovica sodelujočih v vadbeni skupini na začetku vadbe hude simptome, jih je imelo po enem letu le še 37 odstotkov (in ne, niso še dosegle menopavze). Medtem pa se je odstotek žensk s hudimi simptomi menopavze v kontrolni skupini, ki ni telovadi la, zvišal z 58 na 67 odstotkov.

Obstaja veliko znanstvenih načinov za merjenje vzdržljivosti. Toda za večino med nami se telesna čilost kaže v tem, kaj zmoremo in česa ne.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natulique Natulique
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja