Natura Estonica Ginseng & Acai krema za obraz, 50 mL

<strong>Natura Estonica Ginseng &amp; Acai krema za obraz stimulirata obnavljanje celic in deluje izrazito energetično. </strong> Natura Estonica Ginseng & Acai krema za obraz stimulirata obnavljanje celic in deluje izrazito energetično.
5601 5601

Ocene in mnenja

Opis

Natura Estonica Ginseng & Acai krema za obraz stimulirata obnavljanje celic in deluje izrazito energetično.

Vlaži in omogoča optimalno toleranco kože, ob enem pa je še posebej primerna za negovanje suhe in zrele kože obraza, ki ji povrne elastičnost ter energičnost.

Sestavine stimulativne kreme

Krema vsebuje organsko pridobljen ginseng, ki pripomore k večji energičnosti kože ter ohranjanju njene lepote. Ob enem zaradi vsebnosti vitamina C oziroma askorbinske kisline pripomore k regeneraciji dermalnega kolagena.

V kremi je prisoten tudi z vitaminom C obogaten koncentrat acerole, ki kožo zaščiti pred delovanjem radikalov. Ekstrakt omogoča močno antioksidativno zaščito, posledično zaradi vsebnosti vitamina C pripomore pri sintezi elastičnih tkiv.

Uporaba Natura Estonica Ginseng & Acai kreme

Kremo nanesite zjutraj in zvečer direktno na suho kožo obraza. Priporoča se zaporedni intenzivni tretma v času najmanj 2-ih tednov, za še boljše rezultate pa kremo uporabljajte še dlje časa.

Opozorilo ob uporabi kreme

Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Padalstvo

Padalstvo
Pri skoku s padalom so v ospredju predvsem adrenalinsko doživetje, zadovoljitev športnih ambicij in očarljiv občutek lebdenja.

Padalstvo pomeni vezanost na letalo ali helikopter, ki športnika dvigne do ustrezne višine za skok. Preden pa se začnemo ukvarjati s padalstvom, se je treba o njem teoretično in kondicijsko pripraviti. Padalstvo zahteva koncentracijo,

samodisciplino in dobro vsesplošno obvladovanje telesa. Potrebno poznavanje stroke, neoporečne razmere in natančno zlaganje padala pomenijo tako rekoč življenjsko zavarovanje za padalca.

Ob dobro obvladanem pristanku hrbet in sklepi niso izpostavljeni ekstremnim obremenitvam, poleg tega pa se je tako mogoče izogniti težkim poškodbam, zvinom in zlomom.

Motorične sposobnosti in mišične obremenitve so pri padalstvu sorazmerno v ozadju. Toliko bolj prisoten pa je psihični stres, predvsem pri težkih letalnih manevrih in pred pristankom, ko se močno poviša srčni utrip. Da bi izboljšali prilagodljivost srčno-žilnega sistema in skladnost z redkejšim zrakom v velikih višinah, je treba krepiti vzdržljivostne sposobnosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura Estonica kozmetika Natura Estonica kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja