Natura Estonica Ginseng & Acai krema za okoli oči, 20 mL

<strong>Natura Estonica Ginseng &amp; Acai krema za okoli oči je obogatena z izvlečkom ginsenga, zelene kave ter ekstrakta acai jagod. <br></strong> Natura Estonica Ginseng & Acai krema za okoli oči je obogatena z izvlečkom ginsenga, zelene kave ter ekstrakta acai jagod.
10347 10347

Ocene in mnenja

Opis

Natura Estonica Ginseng & Acai krema za okoli oči je obogatena z izvlečkom ginsenga, zelene kave ter ekstrakta acai jagod.

Ekstrakt zelene kave je obogaten s številnimi antioksidativnimi komponentami, zato zaščiti kožo okrog oči pred delovanjem radikalov. Ekstrakt zelene kave obnovi kožo, jo regenerira ter naredi kožo zopet elastično.

Ekstrakt sadeža acai je obogaten z vitaminom C ali askorbinsko kislino. Vitamin C spada pod vodotopne antioksidante, ki so za delovanje človeškega organizma nujno potrebni.

Koža je po nanosu obočesne kreme zopet sveža ter temeljito odpočita. Staranje kože se vidno upočasni.

Uporaba kreme Natura Estonica Ginseng & Acai

Pred nanosom kreme venomer poskrbite za čisto kožo obraza. Le tako boste poskrbeli, da bo absorbcija učinkovin iz kreme popolna ali čim večja.

Obočesno kremo nanesite z lahnim tapkanjem vaših prstnih blazinic in nežno masažo, da se bo krema v celoti vpila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dihalne vaje

• Izboljšanje vdihavanja: zelo počasi vdihnite skozi nos (kot da bi kaj ovohavali), pri tem eno nosnico zaprite. Predstavljajte si prijeten vonj in globoko ter počasi vdihnite. Občutite gibanje dihanja, tako da roko položite na prsni koš ali trebuh ali pa poskusite z izdihom odstraniti dvignjeno kožno gubo na trebuhu.

• Izboljšanje izdihavanja: transport sekreta skozi usta lahko pospešimo tako, da si zamislimo plamen sveče, v katerega pihamo, da zaplapola, lahko pa tudi robec, ki ga držimo pred usti in ga premakne tok zraka. Maksimalen izdih lahko dosežemo tako, da z izdihanim zrakom v prostor pišemo številke, imena ali like. Subjektivno težko dihanje lahko zmanjšamo z zaviranjem z ustnicami: pasivno izdihavanje z našobljenimi ustnicami izboljša krvne pline.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura Estonica kozmetika Natura Estonica kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja