Natura Estonica Ginseng & Acai piling za obraz, 150 mL

<strong>Natura Estonica Ginseng &amp; Acai piling za obraz je namenjen intenzivni negi obraza ter odtsranjevanju vseh nečistoč na površini kože obraza ter odstranjevanju odmrlih celic obraza. <br></strong> Natura Estonica Ginseng & Acai piling za obraz je namenjen intenzivni negi obraza ter odtsranjevanju vseh nečistoč na površini kože obraza ter odstranjevanju odmrlih celic obraza.
10348 10348

Ocene in mnenja

Opis

Natura Estonica Ginseng & Acai piling za obraz je namenjen intenzivni negi obraza ter odtsranjevanju vseh nečistoč na površini kože obraza ter odstranjevanju odmrlih celic obraza.

Piling izvleček je sestavljen iz ekološko pridobljenega ginseng izvlečka, prisoten je tudi ekstrakt biološko pridelanih acai jagod, dodano pa je tudi negovalno neroli olje, ki kožno povrhnjico neguje ter jo regenerira in obnavlja.

Negovalni piling je primeren za nego in regeneracijo suhe do zelo suhek ože obraza.

Uporaba Natura Estonica Ginseng & Acai pilinga

Piling uporabite tako, da ga nanesete na površino kože obraza, ki je predhodno dobro navlažena. Kozmetični tretma za odstranjevanje nečistoč/odmerlih celic uporabite 2 do 3 krat na teden.

Piling je primeren tudi za najbokj občutljiv tip kože obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dihalne vaje

• Položaj luninega krajca: ležeč na hrbtu, raztegnite zgornji del telesa na eno stran ter roki in nogi v isto smer. Prsni koš bi moral biti pri iztegnjenih rokah povešen navzdol. V tem položaju vztrajajte od pet do dvajset minut. Pazite na svojo mejo zmogljivosti.

• Zavrten iztegnjen položaj: ležeč na hrbtu, iztegnite roki za glavo. Upognite nogi in ju položite na stran. Prsni koš bi moral biti pri iztegnjenih rokah povešen navzdol. V tem položaju vztrajajte od pet do dvajset minut. Pazite na svojo mejo zmogljivosti.

• Položaj z valji: ležeč na hrbtu, iztegnite roki za glavo. Pod zadnjico in del ramen položite valje. Prsni koš bi moral biti pri iztegnjenih rokah povešen navzdol. V tem položaju vztrajajte od pet do dvajset minut. Pazite na svojo mejo zmogljivosti.

• Vzvraten spuščen položaj: ležeč na postelji, na hrbtu pustite, da roki visita čez rob postelje. Prsni koš bi moral biti pri iztegnjenih rokah povešen navzdol. V tem položaju vztrajajte od pet do dvajset minut. Pazite na svojo mejo zmogljivosti.

• Iztegnjen položaj Hatha Yoga - riba: nogi, zadnjica in podlakti ležijo na tleh, prsni koš pa dvignemo oziroma razgibavamo čim bolj visoko. V tem položaju vztrajajte od pet do dvajset minut. Pazite na svojo mejo zmogljivosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura Estonica kozmetika Natura Estonica kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja