Natura Estonica Ginseng & Acai čistilni tonik za obraz, 200 mL

<strong>Natura Estonica Ginseng &amp; Acai čistilni tonik za obraz je inovativen ter cenovno dostopen kozmetičen izdelek, ki vsebuje ekstrakt ginsenga in acai jagod. <br></strong> Natura Estonica Ginseng & Acai čistilni tonik za obraz je inovativen ter cenovno dostopen kozmetičen izdelek, ki vsebuje ekstrakt ginsenga in acai jagod.
542784 10345

Ocene in mnenja

Opis

Natura Estonica Ginseng & Acai čistilni tonik za obraz je inovativen ter cenovno dostopen kozmetičen izdelek, ki vsebuje ekstrakt ginsenga in acai jagod.

Tonik vsebuje tudi regenerativni vitaminski kompleks, kožo naredi še posebej prerojeno, izvleček florentinskega irisa pa kožo globinsko navlaži ter regenerira njeno strukturo in tonus.

Po tonificiranju z Natura Estonica Ginseng & Acai čistilnim tonikom je koža prijetno navlažena, obnovljena, ob enem pa je ohranjen mladostni videz kože.

Koža je temeljito očiščena, ob enem pa tudi poenotena ter oplemenitena z ekstrakti, ki pripomorejo k upočasnitvi vseh procesov staranja. Tonik Natura Estonica Ginseng & Acai namreč vsebuje visoko koncentracijo antioksidantov - predvem vitamina C, ki se v borbi proti radikalom (ti so namreč pospeševalci staranja) oksidirajo.

Uporaba Natura Estonica Ginseng & Acai tonika

Tonik lahko uporalbjate vsak dan. Tonik nanesite na nedovalno kozmetično vatko ter nalahno očistite obraz ter odstranite vse nečistoče.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Fizioterapevtska vadba

Kdaj je priporočljiva fizioterapevtska vadba? Gibalna terapija je priporočljiva za vse bolnike izgubo na področju zmogljivosti, moči, vzdržljivostne moči in usklajenosti.

Na primer:

• po vstavitvi kolčne proteze;

• po vstavitvi umetnih križnih vezi;

• po operacijah medvretenčnih ploščic in pri nestabiini ledveni hrbtenici;

• pri obrabi velikih sklepov v odsotnosti akutnega vnetja;

• pri vseh kroničnih boleznih, ki v svojem poteku pripeljejo do zmanjšanih telesnih sposobnosti, kot so na primer srčne bolezni, bolezni pljuč ali rakave bolezni.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura Estonica kozmetika Natura Estonica kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja