Natura Estonica Iceland Moss maska za obraz, 75 mL

<strong>Natura Estonica Iceland Moss maska za obraz je negovalni kozmetičen izdelek, ki je primeren za negovanje problematične in razdražljive kože obraza. <br></strong> Natura Estonica Iceland Moss maska za obraz je negovalni kozmetičen izdelek, ki je primeren za negovanje problematične in razdražljive kože obraza.
542776 20328

Ocene in mnenja

Opis

Natura Estonica Iceland Moss maska za obraz je negovalni kozmetičen izdelek, ki je primeren za negovanje problematične in razdražljive kože obraza.

Negovalna amska je sestavljena iz ekstrakta ekološkega islandskega lišaja, ob enem pa maska vsebuje tudi snovi, ki preprečujejo nastanek neprijetnih dišav na površini kože obraza.

Maska vsebuje tudi regenerativni vitaminski kompleks, kožo naredi še posebej prerojeno, bela glina pa kožo globinsko navlaži ter predvsem očisti in detoksificira pore. Prav zaradi vsebnosti gline je učinek kozmetičnega izdelka izrazito čistilen, regenerativen ter pomirjajoč.

Uporaba Natura Estonica Iceland Moss maske

Masko nanesite na navlažen obraz, masko dodobra vtrite v površino kože obraza ter pustite nekaj časa, da maska prične z delovanjem.

Masko nato izperite s toplo vodo ter skupaj z njo odstranite tudi vse adherirane nečistoče, ki se nabirajo na površini kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura Estonica kozmetika Natura Estonica kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja