Natura Estonica Iceland Moss piling za obraz, 150 mL

<strong>Natura Estonica Iceland Moss piling za obraz je učinkovit piling kozmetičen izdelek, ki je namenjen celoviti negi in odstranjevanju odmrlih kožnih celic. <br></strong> Natura Estonica Iceland Moss piling za obraz je učinkovit piling kozmetičen izdelek, ki je namenjen celoviti negi in odstranjevanju odmrlih kožnih celic.
542792 22820

Ocene in mnenja

Opis

Natura Estonica Iceland Moss piling za obraz je učinkovit piling kozmetičen izdelek, ki je namenjen celoviti negi in odstranjevanju odmrlih kožnih celic.

Piling je primeren za intenzivno odstranjevanje odmrlih celic kože, piling kožo obraza intenzivno očisti ter nudi gladko kožo, ki je na izgled ter otip kakor prerojena.

Kozmeični dermo abrazivni sistem tako vsebuje ekstrakt navadnega islandskega lišaja ter biološki koncentrat navadnega bambusa, ki pripomore k inovativnemu in močnemu čistilnemu učinku.

Natura Estonica Iceland Moss piling - prednosti

- učinkovito čiščenje kože
- učinkovito odstranjevanje odmrlih celic kože
- globinsko čiščenje ter regeneracija
- po tretmaju je koža izrazito mehka ter očiščena

Po odstranjevanju odmrlih celic nastane prostor, da se izrazijo nove celice, zato je piling za obraz namenjen tudi stimulaciji ter obnovi kožnih celic. Stare kožne celice, ki so v fazi keratinizacije in odmiranja prekrivajo nove funkcionalne celice. Te celice opravljajo delo in so polno funkcionalne, vendar se zaradi plasti odmrlih celic ne morejo izraziti.

Piling je kakor nalašč za intenzivno regeneracijo kože, saj prerodi in odkrije novo vrsto funkcionalnih celic obraza.

Uporaba Natura Estonica Iceland Moss pilinga

Piling uporabite 2-3 krat tedensko, z uporabo pilinga nikoli ne pretiravajte. Piling nanesite na predhodno navlaženo kožo obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura Estonica kozmetika Natura Estonica kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja