Natura Estonica Sophora Japonica krema za obraz, 50 mL

<strong>Natura Estonica Sophora Japonica krema za obraz je obnavljajoča in vlažilna krema z visoko koncentracijo vlažilnih in obnavljajočih aktivnih sestavin. </strong> Natura Estonica Sophora Japonica krema za obraz je obnavljajoča in vlažilna krema z visoko koncentracijo vlažilnih in obnavljajočih aktivnih sestavin.
5608 5608

Ocene in mnenja

Opis

Natura Estonica Sophora Japonica krema za obraz je obnavljajoča in vlažilna krema z visoko koncentracijo vlažilnih in obnavljajočih aktivnih sestavin.

Krema učinkovito odstranja probleme suhe in dehidrirane kože, uporabljate pa jo lahko tudi na normalnem tipu kože obraza. Koža je globinsko navlažena, bolj čvrsta in gladka kot žamet. Gube so zmanjašane in tonus kože je lepši.

Japonska sofora oziroman jen ekstrakt vzdržuje kožo obraza navlaženo ter tonirano. Formulacija je obogatena tudi z negovalnim oljem biološko pidobljene kamelije, ki polt naredi mehko, elastično ter nežno na otip.

Koža je na izgled zopet gladka. Tanka plast, ki jo negovalno olje naredi ščiti kožo pred prekomernim izhlapevanjem dermalne vlage.

Uporaba Natura Estonica Sophora Japonica kreme

Kremo uporabljajte po potrebi. Po rednem čiščenju kože obraza kremo nanesite v tankem sloju na predhodno očiščen obraz.

Opomba ob uporabi kreme Natura Estonica Sophora Japonica

Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Power joga

Power joga

Power joga je vadba, ki napenja mišice in aktivira celotno telo.

Vsestranske vaje poživljajo krvni obtok, prinašajo več kisika v obtok in ga obnovijo. Gibčnost, krepitev mišic in hujšanje niso v ospredju, čeprav so čudoviti stranki učinki vadbe, ampak gre predvsem za notranje in zunanje ravnotežje.

Power joga opisuje meditativno zaporedje položajev (asan) v sestavu z zavestnim dihanjem. Z logičnim zaporedjem vaj in intenzivnostjo izvedbe se uri zbranost, kar omogoča duševni mir in sprostitev.

Vadba temelji na principu dinamičnih tokov; je bolj dinamična, hitrejša in telesno napornejša od drugih vrst joge. Položaji so pogosto zelo preprosti, sestavljeni iz izmeničnega delovanja na moči in razgibavanju, napreza nju in sprostitvi. Kljub temu pa zahtevajo moč in zmogljivost, saj se ob njih dobro prepotite.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura Estonica kozmetika Natura Estonica kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja