Natura Femina By Ellen pH Control test za določanje vaginalnega zdravja, 5 testov

<strong>Natura Femina By Ellen pH Control je test za določanje pH vrednosti vaginalne sluzi. </strong> Natura Femina By Ellen pH Control je test za določanje pH vrednosti vaginalne sluzi.
525740 14364

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Natura Femina By Ellen pH Control je test za določanje pH vrednosti vaginalne sluzi.

Prednosti naprednega pH testa

- preprečite morebitne težave
- ugotavljanje zdravja nožnice
- ph vrednost je pokazatelj zdravja nožnice
- nadzor nad uporabo Ellen intimne kreme ali probiotične terapije z Ellen tamponi
- območje detekcije znaša med pH vrednostmi 4 in 7, ker predstavlja kislo območje
- enostavnost uporabe pripomočka
- ekonomično pakiranje

Natura Femina by ellen pH-Control hitri test je učinkovito ter zanesljivo diagnostično sredstvo, metodologija merjenja je neboleča in zelo natančna. Redna uporaba pH vaginalnega testa, nakazuje na zdravo ali porušeno vaginalno floro in mikrobiološko stanje.

Ob prekomernem pojavu nekaterih bakterijskih kultur, ki povzročajo neravnotežje med bakterijami v vaginalni odprtini, se izkaže, da se preminja tudi pH. Tako so te spremembe vidne ob intenzivni antibiotični terapiji, med nosečnostjo, pH vrednost pa se spremeni tudi v primeru splošnih vaginalnih težav in zapletov.

Uporaba Natura Femina By Ellen pH Control testa

Ph merjenje uporabite do dva krat tedensko, ustrezna ter najpogostejša pH vrednost vaginalnega medija znaša 4,4. Za zdravo vaginalno floro in ustrezen nadzor opravite dve merjenji vaginalne flore tekom tedna.

Na trak nanesite vaginalni izloček; po nanosu izločka se testni trak karakteristično obarva. Barvo samega traku primerjajte s pH skalo, ki je priložena testnemu setu in tako dokaj natančno določite pH vrednost.

Tester vedno uporabite le enkrat, ponovna uporaba testnega traku ne daje pravilnih rezultatov. Test se nahaja v obliki paličice, pri čemer je en del testa namenjen rokovanju, drugi del pa je namenjen idvzemu vzorca vaginalne sluzi. Tester nežno potisnemo v vagino ter prislonite na vaginalno ste no ter držite cca 10 sekund, nato tester previdno izvlecite ter odčitate (primerjalna analiza) rezultat.

Test lahko odvržete med nomeralne gospodinske odpadke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Probiotiki za vagino!

Za intimno zdravje poskrbimo s pomočjo narave! Statistika pravi, da se kar 75 odstotkov žensk vsaj enkrat v življenju sreča z okužbo nožnice ali zunanjega spolovila. Težave povzročajo bakterije oziroma...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Juul: »Star sem 60 let in se tudi sam včasih obnašam kot sedemletnik, to ni le stvar najstnikov. Res pa je, da najstnikom uspeva ta mešanica: Zdaj moraš govoriti z menoj kot z odraslim, jaz pa bi se rad obnašal kot otrok. Takšne zadeve rešujejo potem starši s svojimi izkušnjami, kajti najstniki ne zmorejo vedno sami. Toda to se enkrat neha in potem imamo veliko možnosti za nove vsebine. V to sem povsem prepričan. Toda te igre - in igra nisem rekel zato, ker bi to vrednotil kot plehko in površno - ni več. Dolgo si hodila k njej in ji govorila: Tu so vitamini in vajina hčerka je že velikokrat odvrnila: Ne, hvala, ne potrebujem jih in temu so se pridružile tvoje izkušnje, zato si ji rekla: Vsak potrebuje vitamine.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tosama Tosama
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja