Naturactive krepčilna maska za lase

Za okrepitev in regeneracijo krhkih las, nagnjenih k prekomernemu izpadanju. Za okrepitev in regeneracijo krhkih las, nagnjenih k prekomernemu izpadanju.
582221 2376

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Josip **** 28. 06. 2012 02:00
Maska je zelo učinkovita saj so po njej lasje videti svetleči in zdravi. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Krepčilna maska za lase je intenzivna nega za okrepitev in regeneracijo krhkih las, nagnjenih k prekomernemu izpadanju. Izdelek je narejen na osnovi naravnih rastlinskih izvlečkov, ki podprejo krepčilno delovanje mikroprahu malahita.

Nasveti za uporabo

Masko lahko uporabite pred vsakim šamponiranjem las ali le občasno, odvisno od lastnosti las. Pred pranjem na suhe lase nanesite masko in nežno masirajte lasišče. Pustite delovati nekaj minut, nato izperite in s šamponom umijte lase.

Količina: 250 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

V Avstriji sistematično pregledujejo vse nosečnice na toksoplazmozo trikrat v nosečnosti; v prvem, drugem in tretjem trimesečju nosečnosti. V Franciji vsak mesec v nosečnosti pregledujejo tiste ženske, pri katerih že pred zanositvijo niso ugotovili zaščitnih protiteles. V Avstriji je pregledovanje nosečnic na toksoplazmozo obvezno od leta 1975, v Franciji pa od leta 1978.

Zaradi podobnih ugotovitev o kongenitalni toksoplazmozi kakor v Avstrij je tudi v Sloveniji od leta 1995 pregledovanje nosečnic na toksoplazmozo z zakonom obvezno (Ur. list; 1995, 1998). Nosečnice pregledujemo tako kakor v Avstriji trikrat v nosečnosti.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja