Naturando riparo immuno prehransko dopolnilo, 20 tablet

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje kolostrum, ameriški slamnik, vitamin C in cink. Prehransko dopolnilo, ki vsebuje kolostrum, ameriški slamnik, vitamin C in cink.
21490 21490

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo:

- vsebuje kolostrum, ameriški slamnik, vitamin C in cink,
- krepi naravno obrambo telesa (cink + vitamin C)

Posebej je primerno pred in med hladno sezono za tiste, ki iščejo naravno zaščito, ki se ponavljajo v prehladnem obdobju ter za zaščito pred zimskim boleznimi (odrasli in otroci).

Pred začetkom hladne sezone je pomembno okrepiti naš imunski obrambni sistem. Naš imunski obrambni odziv je mogoče izboljšati z naravnimi sestavinami, ki so še posebej aktivna pri obrambi našega telesa.

Kaj je kolostrum?

Kolostrum je tudi v človeku, je prvo mleko, ki ga proizvajajo materine prsi po porodu in je splošno znano kot "prva obramba otroka". Ta se razlikuje od poznejšega materinega mleka zaradi svoje višje vsebnosti protiteles, proteinov, vitaminov, mineralnih soli, aminokislin in drugih snovi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Naturando Naturando
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov