Nature's Response gel za umivanje, 200 mL

<p>Limonsko di&scaron;eči gel za umivanje telesa za negovano kožo telesa z limonsko di&scaron;ečim oljem čajevca, aktivnim medom manuke 10+ in vitaminom E.</p>

Limonsko dišeči gel za umivanje telesa za negovano kožo telesa z limonsko dišečim oljem čajevca, aktivnim medom manuke 10+ in vitaminom E.

908801 16061

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Josip **** 28. 06. 2012 02:00
Gel je prijetna osvežitev za poletne dni. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Limonsko dišeči gel za umivanje telesa za negovano kožo telesa  z limonsko dišečim oljem čajevca, aktivnim medom manuke 10+ in vitaminom E:

* aktivni med manuke 10+, ki deluje regenerativno ter vitamin E, ki je antioksidant in pomaga preprečevati poškodbe nastale zaradi prostih radikalov.
* organsko limonsko dišeče olje čajevca  z dokazanimi regenerativnimi učinki.

Delovanje:

Svež, dišeč in bogat gel za umivanje kožo zmehča, okrepi in obnovi.

Organsko, ne vsebuje parabenov in natrij-lauret-sulfatov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Pomanjkanje počitka ima lahko daljnosežne posledice za vaše zdravje. Bodisi če vas muči nespečnost ali pa če vas skušnjava zmami, da namesto spanja opravljate zaostalo delo ali gledate TV. V študiji Univerze Yale l \OO moških so

pri tistih, ki so spali 5 do 6 ur na noč, ugotovili dvakrat višje tveganje za sladkorno bolezen. Podobna študija harvardske Medicinske fakultete je ugotovila podobne nevarnosti tudi za ženske.

To pa še ni vse. Če se zbudite z občutkom, da ste komaj kaj spali - in vam vaš partner pove, da smrči te - imate morda obstruktivno spaIno apnejo, dihalno težavo, ki povečuje tveganje za visok krvni tlak, srčni infarkt in možgansko kap.

Seveda vam premalo počitka lahko tudi zamegli razmišljanje, upočasni odzivni čas - in poveča verjetnost za prometno nesrečo - ter vzbuja občutek tesnobe in depresijo.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nature's Response Nature's Response
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja