Nature's Response Lip Quench nega za ustnice, 10 mL

Nega ustnic na bazi sladkega mandljevega olja, ognjiča in arnike. Nega ustnic na bazi sladkega mandljevega olja, ognjiča in arnike.
13317 13317

Ocene in mnenja

Opis

Nega ustnic na bazi sladkega mandljevega olja, ognjiča in arnike. Ustnice neguje, jih vlaži, tonira in učinkovito pomaga pri razpokanih ustnicah.

Povsem naravna, ne vsebuje parabenov in sodium laureth sulfata.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Opekline

Kako opekline vplivajo na vaše življenje?
Manjše opekline nimajo dolgoročnega vpliva, obsežne in globoke opekline pa lahko življenje poškodovanca popolnoma spremenijo, saj povzročajo dolgoročne posledice na telesnem zdravju in zapuščajo trajno invalidnost, delovno nezmožnost, odvisnost od tuje nege in pomoči ter popolnoma spremenjen življenjski način. Posebna težava so brazgotine, ki onemogočajo normalno gibanje in povzročajo deformacije sklepov. Po prvotnem zdravljenju je zaradi nastanka brazgotin velikokrat potrebno opraviti več kirurški posegov, da se doseže boljše delovanje telesnih delov ali bolj sprejemljiv estetski rezultat. Poleg telesnih posledic se veliko ljudi po opeklinah sooča tudi s hujšimi psihičnimi težavami. Možne so spremembe v delovanju družine, pojavljanje občutkov krivde pri svojcih, pojav depresije ali tesnobe in težave s sprejemanjem spremenjene podobe telesa. V primeru hujše stiske poiščite strokovno pomoč.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nature's Response Nature's Response
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede