Nature's Response losjon za roke in nohte, 300 mL

<p>Limonsko di&scaron;eči losjon za roke in nohte za negovane roke in nohte na bazi limonsko di&scaron;ečega olja čajevca, aktivnega medu manuke 10+ in p&scaron;eničnih aminokislin.</p>

Limonsko dišeči losjon za roke in nohte za negovane roke in nohte na bazi limonsko dišečega olja čajevca, aktivnega medu manuke 10+ in pšeničnih aminokislin.

801470 16060

Ocene in mnenja

Opis

Limonsko dišeči losjon za roke in nohte za negovane roke in nohte na bazi limonsko dišečega olja čajevca, aktivnega medu manuke 10+ in pšeničnih aminokislin:

* aktivni med manuke 10+, ki deluje regenerativno ter pšenične aminokisline, ki vlažijo in regenerirajo nohte.
*organsko limonsko dišeče olje čajevca z dokazanimi širokospektralnimi učinki.

Delovanje:

Bogat regenerativno negovalni losjon, ki s svežim vonjem vlaži in regenerira kožo rok ter ščiti nohte vsebuje.

Organsko, ne vsebuje parabenov in natrij-lauret-sulfatov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Uživajte v sproščujočem konjičku. Pletenje, izdelovanje letalskih modelov, lončarjenje ... kar koli imate radi in v kar se lahko zatopite, da vas bo pomirilo.

Počnite neumnosti. Ena od skrivnosti doseganja sreče je spoznati, da v vsakem odraslem moškem prebiva deček in v vsaki odrasli ženski majhna deklica. Naša telesa se morda starajo, toda ni nujno, da se stara tudi naš duh, in v nekaterih zadevah se tudi ne sme! Zato ne zatirajte svojega čuta za zabavo in otročarije. V vsaki starosti se je popolnoma primerno smejati klovnom, se pretepati z blazinami, kremžiti obraz drug drugemu in prijazno zbadati svoje bližnje. Ce ste izgubili smisel za humor, morate narediti vse, kar je treba, da si ga povrnete. Tudi če si morate sposoditi komedije na videokasetah. Imejte to za zdravnikov ukaz za vaše zdravje.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nature's Response Nature's Response
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja