Naturmed Aloe Piu Drink Imuno, 10 x 50 mL

Aloe Piu Drink Imuno s čistim sokom aloe vašemu telesu ponuja osvežilno podporo s preprostim zaužitjem. Aloe Piu Drink Imuno s čistim sokom aloe vašemu telesu ponuja osvežilno podporo s preprostim zaužitjem.
32756 32756

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Aloe Piu Drink Imuno s čistim sokom aloe vašemu telesu ponuja osvežilno podporo s preprostim zaužitjem.

Prednosti prehranskega dopolnila Aloe Piu Drink Imuno

  • popolnoma naravno
  • čisti sok Aloe vere
  • preprosta uporaba
  • praktično pakitanje
  • ne vsebuje glutena
  • nepasterizirano in nefiltrirano
  • izdelek je primeren za vegane

Delovanje Aloe Piu Drink Imuno

Izjemna Aloe vera, rastlina, ki jo poznamo vsi, je zelo znana po svojih pozitivnih učinkih na telo. Najdemo jo lahko tako v kozmetičnih izdelkih kot številnih prehranskih dopolnilih. Čisti sok Aloe vere v prehranskem dopolnilu Aloe Piu Drink Imuno, prinaša popolnoma naravno oskrbo za vaše telo.

Sok Aloe vere iz Aloe Piu Drink Imuno bo pripomogel, če si želite očistiti telo ali obnoviti funkcionalnost črevesja (on hold botanicals). Aloe vero poznamo tudi po tem, da prispeva k zdravju prebavil in pripomore pri obvladovanju telesne teže (on hold botanicals).

V Aloe Piu Drink Imuno je dodan tudi sok acerole ter bezgov sok, ki je dober antioksidant (on hold botanicals). Prav tako se v prehranskem dopolnilu nahajata cink in selen, ki oba prispevata k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Popolnoma naraven sok v Aloe Piu Drink Imuno je pridobljen iz ročno obranih listov, ki so ročno tudi očiščeni in olupljeni. Listi so skrbni izbrani in so popolnoma zreli, zdravi in mesnati. Listi so oprani izključno s tekočo vodo, da se ohrani vse pozitivne lastnosti Aloe. Čisti sok aloje je pridobljen z odstranjevanjem povrhnjice listov. Gel, ki se ga pridobi iz aloe je hladno stiskan, nefiltriran in brez pasterizacije. Le takšen način pridobivanja soka aloe vere ohrani vse njegove pozitivne lastnosti.

Tabela sestavin

Povprečna vsebnost v 1 vrečki

PDV/RDA* (%)

Aloja

45,8 g

 

Antilska češnja

850 mg

 

Bezeg

850 mg

 

Cink

5 mg

50%

Selen

30 µg

54,50%

*Priporočen dnevni vnos za odrasle (Uredba (EU) št. 1169/11)

Uživanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je ena vrečica dnevno.

Vsebino vrečke lahko zaužijete takoj ali jo razredčite z vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Naturmed Naturmed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja