Naturmed Aminovita Imuno vrečke, 20 x 2,5 g

Pomagajte lastnemu imusnkemu sistemu do optimalnega delovanja s pomočjo prehranskega dopolnila Aminovita Imuno, ki je enostaven za zaužitje. Pomagajte lastnemu imusnkemu sistemu do optimalnega delovanja s pomočjo prehranskega dopolnila Aminovita Imuno, ki je enostaven za zaužitje.
32755 32755

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Pomagajte lastnemu imusnkemu sistemu do optimalnega delovanja s pomočjo prehranskega dopolnila Aminovita Imuno, ki je enostaven za zaužitje.

Prednosti prehranskega dopolnila Aminovita Imuno

  • preprosto za uporabo
  • prijeten okus pomaranče
  • ne vsebuje glutena
  • primerno za vegane

Delovanje Aminovita Imuno

Izberite prehransko dopolnilo Aminovita Imuno kot prevetivno pomoč za boljšo odpornost. Lahko ga uporabite tudi ob padcu imunskega sistema in si izboljšate slabo počutje zaradi stresa, slabih prehranjevalnih navad ali nezdravega življenjskega sloga.

Prehransko dopolnilo Aminovita Imuno vsebuje SCUDOCOMPLEX. To je aminokislinski kompleks na osnovi L-cistina, L-glutamina ter teanina.

Aminovita Imuno ponuja tudi izdatno količino vitamina C. Vitamin C prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. Hkrati prispeva tudi k zmanjšanju utrujenosti in ima pomembno vlogo pri normalnem delovanju živčnega sistema ter normalnem delovanju psiholoških funkcij. Vitamin C poznamo tudi po antioksidativni vlogi in njegovemu prispevku pri zaščiti telesa pred oksidativnim stresom.

Vitamin C v kombinaciji s cinkom, ki prav tako prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema ter zaščiti celic pred oksidativnim stresom, nudi odlično pomoč vašemu imunskemu sistemu.

Tabela sestavin

Povprečna vsebnost v 1 vrečki

PDV/RDA* (%)

SCUDOCOMPLEX (Aminokislinski kompleks na osnovi L-cistina, L-glutamina in teanina)

1200 mg

 

Vitamin C

60 mg

75%

Cink

5 mg

50%

*Priporočen dnevni vnos za odrasle (Uredba (EU) št. 1169/11)

SCUDOCOMPLEX (Aminokislinski kompleks na osnovi L-cistina, L-glutamina in teanina), fruktoza, aroma, askorbinska kislina, maltodekstrin, cinkov glukonat, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, sladilo: sukraloza.

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je ena vrečka na dan.

Prehransko dopolnilo Aminovita Imuno si stresite neposredno iz vrečice v usta, kjer se bo prah raztopil. Priporočamo, da prehransko dopolnilo vzamete vsako jutro.

Prehransko dopolnilo ni primerno za nosečnice in otroke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Naturmed Naturmed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja