Naturmed Varistasi Plus gel, 75 mL

Olajšajte občutek težkih in utrujenih nog s pomočjo Varistasi Plus gela za noge. Olajšajte občutek težkih in utrujenih nog s pomočjo Varistasi Plus gela za noge.
32754 32754

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Olajšajte občutek težkih in utrujenih nog s pomočjo Varistasi Plus gela za noge.

Lastnosti Varistasi Plus gela

  • dermatološko testirano
  • osvežujoč občutek
  • ne vsebuje naftnih derivatov in parabenov

Delovanje Naturmed Varistasi Plus gela

Izjemna sestava Varistasi plus gela bo poskrbela, da bo občutek težkih nog odpravljen v trenutku. Občutek utrujenih in težkih nog pogosto nastane zaradi oteklih sklepov ali zastajanja vode v telesu. Varistasi plus gel pomaga pri mikrocirkulaciji in vas s tem osvobodi utrujenih in težkih nog.

Uporaba gela za noge

Gel izdatno nanesite na boleča območja. Z nežno masažo vtrite gel v kožo in počakajte na prve učinke. Uporabite ga lahko enkrat do dvakrat dnevno.

Sestavine

suhi ekstrakt navadnega divjega kostanja, suhi ekstrakt azijskega vodnega popnjaka, suhi ekstrakt bodeče lobodike, suhi ekstrakt borovnice, naravni mentol, hidrolat virginskega nepozebnika, suhi ekstrakt sabljastega triplata, etoksilirano hidrogenirano ricinusovo olje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Naturmed Naturmed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov