Nenedent otroška zobna pasta brez fluorida, 50 mL

Nenedent otroška zobna pasta brez fluorida je nežna, a temeljita zobna pasta za umivanje otroških mlečnih zob, ki ne vsebuje mentola (kompatibilno s homeopatsko terapijo). <br> Nenedent otroška zobna pasta brez fluorida je nežna, a temeljita zobna pasta za umivanje otroških mlečnih zob, ki ne vsebuje mentola (kompatibilno s homeopatsko terapijo).
934097 15890

Ocene in mnenja

Opis

Nenedent otroška zobna pasta brez fluorida je nežna, a temeljita zobna pasta za umivanje otroških mlečnih zob, ki ne vsebuje mentola (kompatibilno s homeopatsko terapijo).

Ne vsebuje mentola in je zato primerna za homeopatsko terapijo.

Vsebuje 13% xylitola in blago gel podlago.

Xsilitol - je sladilo, ki pa ne povzroča kariesa in drugih zobnih obolenj. Ksilitol je snov, ki ne povzroča kariesnih obolenj.

Zobna pasta je namenjna otrokom in ne vsebuje mentola.

Vsebnost:
titanium dioxide, glycerol, propylene glycol, sodium edentate, fruit aroma, xanthan gum, sodium lauroyl sarcosinate, sodium chloride, purified water, sodium monofluorphosphate (0,05%).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Udeleženci se posedejo v krog, da bi poročali o nedokončanih nalogah (nezaključenih gestaltih) iz njihovih map in se z mentorjem dogovorili o pripravi zadnjega skupnega srečanja s starši ter o vsebinah pogovorov na tem srečanju. Če si želijo še kaj pomembnega povedati, se bodo dogovorili za še za eno srečanje brez staršev, morda pa še za več drugih, občasnih srečanj, za zabavo s starši ali brez njih. Morda ...
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dentinox Dentinox
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov