x
Vse kategorije
Nenendent otroška zobna pasta (brez fluorida) z masažno zobno ščetko, 15 mL
Nenendent otroška zobna pasta (brez fluorida) z masažno zobno ščetko, 15 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Nenendent otroška zobna pasta (brez fluorida) z masažno zobno ščetko, 15 mL

Proizvajalec: Dentinox
Nenendent otroška zobna pasta (brez fluorida) z masažno zobno ščetko, nad katero bodo navdušeni številni otroci.
Cena: 6,17 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen čisti zobje
Namen uporabe čisti zobje
Tip izdelka zobna pasta

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Zdravi mlečni zobje v otroštvu so osnova za zdravje vaših zob predvsem v odrasli dobi. Pediatri in zobozdravniki priporočajo dnevno krtačenje zob od prvega zobka dalje. Zato je zelo pomembno skrbeti za otroške zobe.

Poleg zobne paste za dojenčke, ki je posebej razvita za učenje ščetkanja zob - komplet vsebuje tudi nastavek za temeljito ščetkanje. Nastavek je zobna ščetka iz silikona, s pomočjo rahlo in nežno očistite prvih nekaj zob.

Zobna pasta za otroke in ščetkasta zobna ščetka - zobozdravstvena oskrba od začetka.

Nendent-baby zobozdravstveni program je bil posebej razvit za dojenčke in nego njihove ustne votline.

Njegove prednosti:

Brez natrijevega lavril sulfata
Brez mentola, pasta združljiva s homeopatijo
Vsebuje 13% karies-inhibirajočega ksilitola
S posebno blago čistilnim silikagelom
Brez fluorida - ni potrebno izpiranje
Brez saharina, brez konzervansov

O zobni ščetki Nenedent

Zobna ščetka z rahlim ščetinami, narejena iz silikona, omogoča ne samo temeljito zobozdravstveno oskrbo prvih malih zob, temveč tudi masažo dlesni in poškoovanega tkiva.

Pričvrstite zobno ščetko na kazalec, stisnite majhno količino zobne paste za otroke na mehke ščetine in občutite nego predela zobkov. Po uporabi preprosto temeljito očistite prste pod tekočo vodo.

Priloge

Ali ste vedeli

Sluh

Hrup
Travme zaradi hrupa se lahko pojavijo pri 120 decibelih. Neodvisno od višine zvoka lahko polžu škoduje sila zvoka. Posledice so naglušnost zaradi hrupa, poslabšanje sluha in/ali stalni glasovi v ušesu.

Daljnosežni vpliv hrupa. Sluhu škodi že majhna jakost hrupa, ki ste mu izpostavljeni dlje časa. Pri tem se neprestano uničujejo čutne celice. Najvišja dovoljena jakost hrupa na delovnem mestu, ki traja 8 ur, je 85 decibelov (A) (mera dB (A) je vrednost iz medicine dela, "A« je oznaka za filter, ki pomeni še relevantno frekvenco hrupa). Zakonsko so določeni tudi varnostni ukrepi, kot je uporaba slušalk in zvočno izoliranih strojev.

V vsakdanjem okolju je izpostavljenost hrupu vse večja. Kosilnice, sesalei za listje, visokotlačni čistilei dosežejo vrednost stotih decibelov, s tem pa presegajo meje, ki so določene na delovnem mestu.

Mladi pretiravajo z glasnost jo in svojim ušesom le redko privoščijo mir. Kdor se bojuje s hrupom na delovnem mestu in tudi v prostem času posluša bobnečo glasbo, svojim ušesom ne omogoči počitka. Ob glasni glasbi pozabite na skrbi, slabo voljo in žalost. Ritem in prodorni basi pa dražijo, da postanete evforični ter za nekaj časa veseli in srečni. Toda ni samo mladina tista, ki uporablja glasbo za beg pred vsakdanjikom. Tudi starejši ljudje poskušajo s hrupom iz radia in televizije pobegniti pred osamljenost jo in pregnati tesnobno tišino.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Kaj morate vedeti o testnih lističih za glukozo?

Testni listič je šibkejši člen sistema za merjenje vrednosti glukoze v krvi, ki ga sestavljata merilnik in testni listič. Na listič je nanesen encim, ki je naravnega izvora in ga pridobivajo iz gliv ali z uporabo rekombinantnih tehnik. Je biološki... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen čisti zobje
Namen uporabe čisti zobje
Tip izdelka zobna pasta

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.