Neostrata Enlighten Skin Brightner ZF 25 posvetlitvena krema, 40 g

Neostrata Enlighten Skin Brightner ZF 25 posvetlivena krema s trojnim učinkom celostno poskrbi za lepoto vaše kože. Neostrata Enlighten Skin Brightner ZF 25 posvetlivena krema s trojnim učinkom celostno poskrbi za lepoto vaše kože.
422690 32787

Ocene in mnenja

Opis

Neostrata Enlighten Skin Brightner ZF 25 posvetlivena krema s trojnim učinkom celostno poskrbi za lepoto vaše kože.

Lastnosti posvetlitvene kreme Neostrata Enlighten Skin Brightner ZF 25

  • za dnevno uporabo
  • zaščitni faktor
  • ne vsebuje parfumov
  • brez dodatnih olj
  • nekomedogena

Delovanje Neostrata Enlighten Skin Brightner ZF 25 posvetlitvene kreme

Possvetlivena krema Neostrata Enlighten Skin Brightner ZF 25 je primerna za dnevno uporabo in ima kar trojni učinek.

S pomočjo Neostrata Enlighten Skin Brightner ZF 25 bo videz temnih madežev manj opazen. K temu prispeva NeoGlukozamin, ki nežno lušči kožo in s tem odstranjuje pigmentne madeže ter zmanjša obarvanost kože. Ob uporabi posvetlitvene kreme, bo vaša koža zaščitena pred novim obarvanjem in poškodbami. B-Resorcinol in SabiWhite sta sredstva za svetlitev kože, ki ščitita kožo pred nastankom novih madežev in pred nastankom pigmentov, saj onemogočita delovanje nekaterih encimov. Hkrati pa dnevna krema Neostrata Enlighten Skin Brightner ZF 25 poskrbi tudi za boljši tonus kože in ji povrne črvstost.

Posvetlitveni kremi je dodan antioksidant iz izvlečka gozdnih semen chardonnay ter vitamin E. S skupnim delovanjem kožo zaščitita pred oksidativnimi poškodbami iz okolja.

Uporaba posvetlivene kreme Neostrata

Neostrata Enlighten Skin Brightner ZF 25 posvetliveno kremo nanesite na očiščeno kožo. S prsti in nežnimi gibi vmasirajte na želena obarvana področja obraza vsaj 15 minut preden boste izpostavljeni soncu.

Krema je primerna samo za zunanjo uporabo. V primeru zaužitja se obrnite na zdravniško pomoč. Preprečite, da pride do stika z očmi. Ob morebitnem stiku z očmi temeljito sperite z vodo. Hranite izven dosega otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NeoStrata NeoStrata
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja