Neostrata Face Cream plus (15 % AHA) nočna krema za obraz, 40 g

Obnavljajoči nočni tretma za vaš obraz se skriva v odlični fomulaciji Neostrata Face Cream Plus. Obnavljajoči nočni tretma za vaš obraz se skriva v odlični fomulaciji Neostrata Face Cream Plus.
32764 32764

Ocene in mnenja

Opis

Obnavljajoči nočni tretma za vaš obraz se skriva v odlični fomulaciji Neostrata Face Cream Plus.

Lastnosti nočne kreme za obraz

  • primerno za normalno do suho kožo
  • ustrezno za koži, ki ni občutljiva
  • vlažilno delovanje
  • vsebuje 15% AHA
  • primerno za uporabnike, ki že poznajo AHA

Delovanje Face Cream nočne kreme za obraz

Krema Neostrata z visoko koncentracijo ima odlično sposobnost vlaženja in luščenja. Tako lahko omili vidne znake fotostaranja. Odlično se spopade tudi s povečanimi porami ter vidnimi gubami. Nočna krema za obraz izboljšuje teksturo kože.

Primerna je za tiste osebe z normalno do suho kožo, ki že poznajo delovanje AHA kislin in jih je koža brez težav dobro prenesla. AHA – alfa hidroksi kisline oziroma sadne kisline so šibke organske kisline, ki jih lahko najdemo v nekaterih živilih. Najbolj poznane so glikolna kislina, mlečna kislina, mandljeva kislina ter citronska kislina. Na kožo delujejo regenerativno, saj luščijo površinske celice kože.

Če je vaša koža podvržena ponavljajočim vnetjem ali draženjem vam svetujemo, da se pred prvo uporabo izdelkov z visoko koncentracijo sadnih kislin (AHA) posvetujete z dermatologom.

Uporaba Neostrata Face Cream Plus

Nočno kremo zvečer nanesite na dobro očiščen obraz in vrat. Glede na nasvet dermatologa, lahko kasneje kremo nanesete tudi dvakrat dnevno. Ob dnevni uporabi svetujemo tudi uporabo ustrezne kreme z zaščitnim faktorjem in sledenje navodilom dermatologa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NeoStrata NeoStrata
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja