Neostrata Mandelic Clarifying čistilni gel za aknasto kožo, 200 mL

Neostrata Mandelic Clarifyin bo vašo kožo temeljito očistil, spodbudil naravno luščenje kože in jo pri tem tudi navlažil. Neostrata Mandelic Clarifyin bo vašo kožo temeljito očistil, spodbudil naravno luščenje kože in jo pri tem tudi navlažil.
423238 32769

Ocene in mnenja

Opis

Neostrata Mandelic Clarifyin bo vašo kožo temeljito očistil, spodbudil naravno luščenje kože in jo pri tem tudi navlažil.

Prednosti in lastnosti Mandelic Clarifying čistilnega gela

  • primerno za normalno do mastno kožo
  • primerno za kožno nagnjeno k aknam
  • ne vsebuje mil

Delovanje Mandelic Clarifying

Čistilni gel za čiščenje kože je primeren za vse z normalno do mastno kožo in predvsem tudi za tiste, ki se soočate s kožo podvrženo aknam. Čistilni gel je primeren tudi za bolnike z rozaceo.

Prijetna pena čistilnega gela s pomočjo vsebovanega lukonolaktona ter PHA ,mandljeve in salicilne kisline spodbudi naravno luščenje kože. Čistilni gel pripomore k boljši teksturi kože in uspešno iz kože odstrani bakterije ter odvečno maščobo. Ob temeljitem čiščenju bo čistilni gel vašo kožo tudi dobro navlažil s pomočjo vsebovanega glicerina ter ekstrata olja čajevca.

Če je vaša koža podvržena ponavljajočim vnetjem ali draženjem vam svetujemo, da se pred prvo uporabo izdelkov z visoko koncentracijo sadnih kislin (AHA) posvetujete z dermatologom.

Uporaba čistilnega gela Neostrata

Čistilni gel vključite v jutranjo in večerno nego obraza. Kožo si najprej navlažite, nato pa nanesite gel na obraz in ga s krožnimi gibi vmasirajte, da se razvije prijetna nežna pena. Po čiščenju kožo temeljito sperite.

Opozorilo: Izdelek vsebuje AHA, alfa hidroksi kislino, ki lahko poveča občutljivost kože na sonce in poveča možnost nastanka sončnih opeklin. Ob uporabi izdelka obvezno uporabite tudi ustrezno kremo z visokim zaščitnim faktorjem, nosite zaščitna oblačila ter omejite izpostavljenost soncu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NeoStrata NeoStrata
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja