Neostrata Skin Active Antioxsidant Defense serum za obraz, 30 mL

Učinkovito preprečite poškodbe kože zaradi izpostavljenosti UV žarkom s pomočjo Skin Active Antioxsidant Defense seruma za obraz. Učinkovito preprečite poškodbe kože zaradi izpostavljenosti UV žarkom s pomočjo Skin Active Antioxsidant Defense seruma za obraz.
422762 32775

Ocene in mnenja

Opis

Učinkovito preprečite poškodbe kože zaradi izpostavljenosti UV žarkom s pomočjo Skin Active Antioxsidant Defense seruma za obraz.

Kdaj uporabiti serum za obraz Skin Active Antioxsidant Defense?

  • ko želite povečati učinkovitost običajne nege obraza
  • ko želite kožo zaščititi pred poškodbami, ki nastanejo zaradi sonca

Delovanje Skin Active Antioxsidant Defense seruma za obraz

Serum za obraz Neostrata vsebuje kar 8 antioksidantov. Njihova naloga je, da zaščitijo kožo pred poškodbami, ki nastanejo zaradi prostih radikalov. Za zaščito poskrbita predvsem prisotna maltobionska kislina in glukonolakton.

Prosti radikali nastanejo po izpostavljenosti soncu oziroma UV žarkom in ti prosti radikali so glavni vzrok za staranje kože. Serum Skin Active Antioxsidant Defense učinkuje na pet vrst prostih radikalov. Po uporabi seruma bo DNA v jedrih celic ostal nepoškodovan, celične membrane pa bodo zaščitene. Prisoten ekstrat zelenega čaja prispeva k manjši pojavnosti vnetji.

Uporaba seruma za obraz Neostrata

Serum za obraz Skin Active Antioxsidant Defense uporabite na očiščenem obrazu. Nanesite ga s konicami prstov na celoten obraz in vrat ali samo na želene dele. S prsti ga vtrite v obraz in počakajte, da se vpije. Uporabite ga lahko pod vašo običajno kremo za obraz.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NeoStrata NeoStrata
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov