Neostrata Skin Active Exfoliant pena za umivanje, 125 mL

Temeljito očistite svojo kožo z nežno peno, ki jo prinaša Neostrata Skin Active Exfoliant pena za umivanje. Temeljito očistite svojo kožo z nežno peno, ki jo prinaša Neostrata Skin Active Exfoliant pena za umivanje.
422771 32777

Ocene in mnenja

Opis

Temeljito očistite svojo kožo z nežno peno, ki jo prinaša Neostrata Skin Active Exfoliant pena za umivanje.

Prednosti in lastnosti pene za umivanje Skin Active Exfoliant

  • primerno za vse vrste kože
  • optimalno očisti kožo
  • vsebuje formulo SynerG 8.5
  • prijetna nežna pena
  • ne izsušuje

Delovanje Skin Active Exfoliant pene za umivanje

Čiščenje kože je ključen korak vsakodnevne nege kože. S pomočjo pene za umivanje Skin Active Exfoliant boste učinkovito odstranili vsa ličila ter odvečno maščobo s površine kože. Z ustreznim čiščenjem, kožo pripravimo na delovanje ostalih negovalnih izdelkov. S peno za umivanje Skin Active Exfoliant se zaščitni kislinski plašč kože ne bo poškodoval.

Skin Active Exfoliant čistilna pena spodbuja blago luščenje kože in deluje regenerativno. Za nežno luščenje kože je zaslužna edinstvena formula SynerG 8.5, ki ob tem kože ne izsuši. S peno za umivanje in njenimi učinkovitimi sestavinami, bodo pore temeljito očiščene in vaša koža bo izgledala sveže in sijoče. Polihidroksi kisline v čistilni peni ob čiščenju por spodbujajo tudi celični metabolizem.

Prisoten gluconolakton nase veže škodljive metalne ione, kot je železov ion in tako prepreči oksidacijo kože. S pomočjo maltobionske kisline bo po čiščenju s peno, vaša koža optimalno navlažena. Pri vlaženju pomagajo tudi ekstrakti zelišč, ki so znana po svoji svežini: aloe vera, kamilica, kumarica in rožmarin.

Uporaba pene za umivanje Neostrata

Obraz navlažite in s prsti nežno vmasirajte peno za umivanje na celoten obraz. Temeljito sperite z zadostno količino vode. Uporabljajte ga tako za jutranje kot večerno čiščenje kože. Če ob uporabi dobite kakršnekoli izpuščaje ali začutite draženje kože prenehajte z uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NeoStrata NeoStrata
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja