Neostrata Ultra Moisturizing (10% PHA) vlažilna krema za obraz, 40 g

Izjemno vlažilna krema za obraz Neostrata Ultra Moisturizing je primerna za vse vrste kože, ki potrebujejo več vlaženja in imajo že nekaj vidnih znakov staranja kože. Izjemno vlažilna krema za obraz Neostrata Ultra Moisturizing je primerna za vse vrste kože, ki potrebujejo več vlaženja in imajo že nekaj vidnih znakov staranja kože.
422924 32782

Ocene in mnenja

Opis

Izjemno vlažilna krema za obraz Neostrata Ultra Moisturizing je primerna za vse vrste kože, ki potrebujejo več vlaženja in imajo že nekaj vidnih znakov staranja kože.

Prednosti in lastnosti Neostrata Ultra Moisturizing vlažilne kreme za obraz

  • primerna za vse tipe kože
  • primerna za tiste, ki prvič uporabljajo AHA kisline
  • sestavljena iz 10 % PHA
  • ne vsebuje dišav
  • je hipoalergena

Delovanje vlažilne kreme za obraz Ultra Moisturizing

Izjemno hidratantna krema Neostrata Ultra Moisturizing vsebuje odlične sestavine, ki delujejo kot antioksidanti in imajo hkrati še številne druge blagodejne učinke na kožo.

Ultra Moisturizing krema za obraz nežno lušči kožo in s tem zmanjšuje vidne znake staranja na koži ter deluje regenerativno. Suho, razdraženo ter občutljivo kožo pomiri in okrepi njeno zaščitno funkcijo. Po uporabi, bo koža bolj tonizirana in gladka ter bo videti mladostno, sveže in sijoče, majhne gube pa bodo manj vidne.

Če kremo uporabljate redno in dlje časa, učinkovito zmanjšuje tudi občutljivost kože ter rdečico pri rozaceji (lat. Rosacea).

Uporaba vlažilne kreme za obraz Neostrata

Za doseganje najboljših učinkov Ultra Moisturizing dnevne kreme za obraz, vam priporočamo, da kremo uporabljate dvakrat dnevno. Zadostno količino kreme nanesite na kožo in vtirajte, da se popolnoma vpije. Priporočamo vam, da hkrati uporabite tudi kremo z ustreznim zaščitnim faktorjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NeoStrata NeoStrata
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja