Neotosil polifenoli, 250 mL

Neotosil je preparat z inovativnimi polifenolnimi sestavinami, obogaten pa je tudi z vitaminsko mineralnimi snovmi, ki je izrednega pomena za zaščito in regeneracijo celotnega organizma. Neotosil je preparat z inovativnimi polifenolnimi sestavinami, obogaten pa je tudi z vitaminsko mineralnimi snovmi, ki je izrednega pomena za zaščito in regeneracijo celotnega organizma.
928291 971
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

5.0 od 5 glede na 1 ocen
Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
PETRA **** 30. 07. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

OPOZORILO: IZDELEK TRENUTNO NI NA VOLJO, LAHKO PA GA NAROČITE IN GA S TEM REZERVIRATE. TAKOJ KO BO IZDELEK NA VOLJO GA ODPOŠLJEMO IN VAS O TEM TUDI OBVESTIMO. 
 
Neotosil je preparat z inovativnimi polifenolnimi sestavinami, obogaten pa je tudi z vitaminsko mineralnimi snovmi, ki je izrednega pomena za zaščito in regeneracijo celotnega organizma.
 
Neotosil je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno predvsem s številnimi polifenolnimi komponentami, ob enem pa so v raztopino vgrajeni še vitamini in minerali, ki so vkomponirani v samo raztopino s pomočjo proizvodnega procesa Emultex.
 
Postopek Emultex povzroči izboljšano biološko uporabnost komponent prehranskega dopolnila. Maksimalen izkoristek učinkovin pomeni, da se vse aktivne učinkovine dobro in temeljito vpijejo v prebavnem traktu in delujejo predvsem na bazi celičnih struktur.

Učinek in vpliv preparata

  • vzdrževanje konsistence sluznice
  • antioksidativno delovanje
  • zaščita celičnih struktur in njihova celovita obnova
  • imunski sistem
  • nevrodegeneracija celičnih struktur
  • vpliv na dobro počutje

Polifenoli in njihovo delovanje

Delovanje polifenolov je bilo dokazano v številnih študijah. Prav izsledki študij in pozitivno sinergitično delovanje polifenolov je vzrok, ki omogoča, da se tovrstne sestavine dodajajo temu kvalitetnemu izdelku.

Moč delovanja polifenolnih sestavin je opisana tudi v številnih knjigh. Predvsem pa je pomebna predvsem sinergistično delovanje in učinkovitost polifenolov z drugimi komponentami tega tekočega prehranskega dopolnila.

Dopolnilne komponente: komponente, ki sodelujejo sinergistično z polifenolnimi komponentami so predvsem beta glukani, alfa lipoična kislina ali na kratko ALA, kvercetin, beta karotenska barvila, kurkuma, resveratrol forte, triphala pa tudi ekstrakt aronije, moringe ter aktivne oblike B12 vitamina.

Pomembni so tudi dodani vitamini in sicer E vitamin, C vitamin, ki delujeta kot antioksidanta ter A vitamin, ki izboljšuje konsistenco sluznic.

Sestavine in vplivi le-teh na organizem

Folna kislina, spada v skupino B kompleksnih vitaminov, v kobminacijo s C vitaminom in B12 vitaminom pripomore k regeneraciji in normalizaciji imunskega sistema organizma. Olajšana je prav tako splošna utrujenost, kombinacija pa vpliva tudi na normalizacijo izčrpanosti in psihološko uranvovešenost.

C vitamin - spada v skupino vodotopnih vitmainov, deluje natioksidativno, zaščitno, varovalno na telesne celice.

A vitamin - ima pomemben vpliv na zaščito in normalizacijo sluznic organizma.

C + B12 vitamin v kombinaciji - pripomoreta k procesu sproščanja energijskih zalog in k normalnem delovanju živčevja in živčnega sistema. Optimalno delovanje in prenos živčnih signalov je pomembna lastnost zdravega človeka.

sestavina dopolnila vsebnost sestavine na 5 mL
alfa lipoična kislina 83,33 mg
betaglukani 11,67 mg
kvercetin 10 mg
C vitamin 500 mg
beta karoten 800 ug
E vitamin 10 mg
folat 200 ug
B12 vitamin 200 ug

Uporaba in priporočeno odmerjanje prehranskega dodatka Neotosil

Odrasli: odmerite po 1 čajno malo žličko na dnevni ravni, nabolje do četrt ure pred obrokom. 5 mL Neotosil-a raztopite v 200 ml vode ali nesladkanega čaja.

Odmerjanje otrokom od 2. leta dalje: odmerne doze naj bodo polovične doze, primerne za odraslo osebo.

Tudi pri otrocih je nujno, da le-ti veliko pijejo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sifilis

Se je sifilisu mogoče izogniti?
Povzročitelj sifilisa je Treponema pallidum, ki se prenaša z nezaščiten im spolnim odnosom (tudi oralnim in analnim), redkeje pa tudi z neposrednim stikom s krvjo.

Kondomi ščitijo pred okužbo, druga kontracepcijska sredstva, kot so diafragma, spirala ali tabletka, pa ne pomagajo.

Prek skupne uporabe stranišč, bazenov ali brisač se ni mogoče okužiti. Sifilis je še posebej nalezljiv, če so prisotne razjede. Tveganje okužbe je 35- odstotno. V tem obdobju se je treba popolnoma odpovedati spolnim odnosom.

Pri okužbi med nosečnostjo se klice z veliko verjetnostjo s krvjo prenesejo na zarodek, zato bolne nosečnice rodijo ali mrtvorojenca ali imajo splav. Če se otrok, okužen s sifilisom, rodi, trajnih poškodb kljub takojšnjemu zdravljenju večinoma ni mogoče preprečiti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubiosa Eubiosa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov