Neotosil polifenoli, 450 mL

Neotosil je preparat z inovativnimi polifenolnimi sestavinami, obogaten pa je tudi z vitaminsko mineralnimi snovmi, ki so izrednega pomena za zaščito in regeneracijo celotnega organizma.

928291 971
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
PETRA **** 30. 07. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Neotosil je preparat z inovativnimi polifenolnimi sestavinami, obogaten pa je tudi z vitaminsko mineralnimi snovmi, ki so izrednega pomena za zaščito in regeneracijo celotnega organizma.
 
Neotosil je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno predvsem s številnimi polifenolnimi komponentami, ob enem pa so v raztopino vgrajeni še vitamini in minerali, ki so vkomponirani v samo raztopino s pomočjo proizvodnega procesa Emultex.
 
Postopek Emultex povzroči izboljšano biološko uporabnost komponent prehranskega dopolnila. Maksimalen izkoristek učinkovin pomeni, da se vse aktivne učinkovine dobro in temeljito vpijejo v prebavnem traktu in delujejo predvsem na bazi celičnih struktur.

Sestavine in vplivi le-teh na organizem

Folna kislina, spada v skupino B kompleksnih vitaminov, v kobminacijo s C vitaminom in B12 vitaminom pripomore k regeneraciji in normalizaciji imunskega sistema organizma. Olajšana je prav tako splošna utrujenost, kombinacija pa vpliva tudi na normalizacijo izčrpanosti in psihološko uranvovešenost.

C vitamin - spada v skupino vodotopnih vitmainov, deluje natioksidativno, zaščitno, varovalno na telesne celice.

A vitamin - ima pomemben vpliv na zaščito in normalizacijo sluznic organizma.

C + B12 vitamin v kombinaciji - pripomoreta k procesu sproščanja energijskih zalog in k normalnem delovanju živčevja in živčnega sistema. Optimalno delovanje in prenos živčnih signalov je pomembna lastnost zdravega človeka.

Vsebnost

  v dnevnem odmerku (5 ml) % PDV*
Alfa lipoična kislina 83,33 mg   
Beta glukan (Saccharomyces cerevisiae) 11,67 mg  
Kvercetin 10 mg  
Vitamin C 500 mg 625
Beta karoten 800 µg  
- ustreza vitaminu A 133 µg 16,6
Vitamin E 10 mg 83,33
Folat (5 MTHF-glukozamin) 200 µg 100
Vitamin B12 200 µg 8000
- od tega metilkobalamin 100 µg  
- od tega adenozilkobalamin 100 µg  

*PDV - priporočen dnevni vnos

Polifenoli in njihovo delovanje

Delovanje polifenolov je bilo dokazano v številnih študijah. Prav izsledki študij in pozitivno sinergitično delovanje polifenolov je vzrok, ki omogoča, da se tovrstne sestavine dodajajo temu kvalitetnemu izdelku.

Moč delovanja polifenolnih sestavin je opisana tudi v številnih knjigh. Predvsem pa je pomebna predvsem sinergistično delovanje in učinkovitost polifenolov z drugimi komponentami tega tekočega prehranskega dopolnila.

Dopolnilne komponente: komponente, ki sodelujejo sinergistično z polifenolnimi komponentami so predvsem beta glukani, alfa lipoična kislina ali na kratko ALA, kvercetin, beta karotenska barvila, kurkuma, resveratrol forte, triphala pa tudi ekstrakt aronije, moringe ter aktivne oblike B12 vitamina.

Pomembni so tudi dodani vitamini in sicer E vitamin, C vitamin, ki delujeta kot antioksidanta ter A vitamin, ki izboljšuje konsistenco sluznic.

Uporaba in priporočeno odmerjanje prehranskega dodatka Neotosil

Odrasli: odmerite po 1 čajno malo žličko na dnevni ravni, nabolje do četrt ure pred obrokom. 5 mL Neotosil-a raztopite v 200 ml vode ali nesladkanega čaja.

Odmerjanje otrokom od 2. leta dalje: odmerne doze naj bodo polovične doze, primerne za odraslo osebo.

Tudi pri otrocih je nujno, da le-ti veliko pijejo.

Priloge

Sestavine

Sestavine: voda, vitamin C (L-askorbinska kislina), alfa lipoična kislina, SOJIN LECITIN, siloxan, Poloxmer P 188, beta glukan (iz kvasa), kvercetin, beta karoten, kurkumin, resveratrol, regulator kislosti natrijev hidroksid (E 524), vitamin E (tokotrienol), vitamini skupine B12 (metilkobalamin, adenosilkobalamin), bioaktivna oblika folne kisline (tetra hidro folat) (5MTHF-glukozamin), rastlinski in zeliščni izvlečki (triphala churna (indijska kosmulja / Emblica officinalis, kebulski mirobalanovec / Terminalia chebula, indijski mirobalanovec / Terminalia bellerica), aronija in moringa), aroma

Vsebnost v dnevnem odmerku (5 ml)
Alfa lipoična kislina: 83,33 mg
Beta glukan (Saccharomyces cerevisiae): 11,67 mg
Kvercetin: 10 mg
Vitamin C: 500 mg (625% priporočeni dnevni vnos)
Beta karoten / ustreza Vitamin A: 800 µg / 133 µg (16,6% EU priporočeni dnevni vnos)
Vitamin E: 10 mg (83,33% EU priporočeni dnevni vnos)
Folat (5MTHF-glukozamin): 200 µg (100% EU priporočeni dnevni vnos)
Vitamini B12: 200 µg (8000% EU priporočeni dnevni vnos), od tega metilkobalamin 100 µg, od tega adenosilkobalamin 100 µg

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sifilis

Se je sifilisu mogoče izogniti?
Povzročitelj sifilisa je Treponema pallidum, ki se prenaša z nezaščiten im spolnim odnosom (tudi oralnim in analnim), redkeje pa tudi z neposrednim stikom s krvjo.

Kondomi ščitijo pred okužbo, druga kontracepcijska sredstva, kot so diafragma, spirala ali tabletka, pa ne pomagajo.

Prek skupne uporabe stranišč, bazenov ali brisač se ni mogoče okužiti. Sifilis je še posebej nalezljiv, če so prisotne razjede. Tveganje okužbe je 35- odstotno. V tem obdobju se je treba popolnoma odpovedati spolnim odnosom.

Pri okužbi med nosečnostjo se klice z veliko verjetnostjo s krvjo prenesejo na zarodek, zato bolne nosečnice rodijo ali mrtvorojenca ali imajo splav. Če se otrok, okužen s sifilisom, rodi, trajnih poškodb kljub takojšnjemu zdravljenju večinoma ni mogoče preprečiti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubiosa Eubiosa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov