x
Vse kategorije

Zoži izbor:

Počisti vse
Razpon cene med: 3 in 43

Neutrogena

Proizvajalec oz. odgovorna osebaLomas, Kardeljeva ploščad 11, 1000 Ljubljana
Spletna stran: http://www.neutrogena.com
Elektronski naslov: trgovina@moja-lekarna.com

Znamka Neutrogena je ena izmed bolj priljubljenih kozmetičnih znamk med uporabniki. Vedno bolj pa jo priporočajo tudi dermatologi, saj lahko med njihovimi linijami izdelkov najdete najrazličnejše produkte, ki ustrezajo različnim potrebam kože.

Začetki Neutrogene segajo v trideseta leta prejšnjega stoletja, ko je v Los Angelesu (ZDA) Manny Stolofoff pričel v ZDA uvažati nežno nekalno milo iz Evrope. V tistem času so ženske namreč tarnale, da so mila izredno groba in dražilna, milo Neutrogena pa je bilo pravo nasprotje. Drznost ob prodaji posebnega mila se je pri znamki obdržala vse do danes, ko še vedno stremijo k temu, da ustvarijo inovativne izdelke, ki bodo ljudem pomagali pri premagovanju njihovih težav.

Z razvojem in dobrimi ter kvalitetnimi izdelki, so si uspeli priboriti celo priporočila dermatologov. Pri Neutrogeni se trudijo, da bi sledili ideji potrošnikom, da je zdrava koža ključ do njenega lepega videza.

Vsaka linija, ki jo predstavi Neutrogena je v resnici navdihnjena iz odzivov in želja potrošnikov. Izdelki so dobro preizkušeni in na police vedno postavijo le tisto, kar ima dejanske učinke na koži.

Pri Neutrogeni boste našli široko paleto izdelkov za obraz, telo ali roke. Njihove linije izdelkov za obraz se stalno osvežujejo in ponujajo široko paleto produktov za čiščenje ali negovanje kože. V ponudbi je več izdelkov za nego suhe kože in tudi mastne do mešane kože.

Izredno priljubljeni sta liniji HydroBoost in Refreshingly Clear. Obe liniji nudita celostno podporo za učinkovit dnevni ali večerni ritual nege kože. Linija HydroBoost je namenjena vsem, ki se soočajo s suho kožo, saj je bogata z vlažilnimi sestavinami. Za popolno negovanje kože, ki je nagnjena k nastajanju aken in se sooča z drugimi nepravilnostmi, pa je primerna linija Refreshingly Clear. Neutrogena izdelki so izredno priljubljeni tudi za negovanje kože telesa, saj delujejo izredno negovalno in hranljivo.

Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.